iskrena

Petra Divac posle skoro 3 godine prvi put PROGOVORILA O DEČKU: Ćerka Vlade Divca otkrila DETALJE ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA

0

Nakon skoro dve godine veze Petra je otkrila detalje koje do sada nismo imali prilike da čujemo 

PETRA I MIHAJLO SU SKORO 3 GODINE U VEZI
PETRA I MIHAJLO SU SKORO 3 GODINE U VEZI foto: Instagram / petradivac

Ćerka košarkaša Vlade Divca i njegove supruge Ane, Petra Divac veoma je interesantna medijima ne samo zbog poznatih roditelja, već i zbog svega što je kao veoma mlada počela da radi. 

 

Ona se ne pojavljuje često u javnosti, ali je veoma aktivna na društvenim mrežama zahvaljujući kojima imamo priliku da donekle zavirimo u njen privatni život. 

 

Ona je gostujući u jednoj domaćoj emisiji otkrila detalje iz svoje veze sa Mihajlom Veruovićem, s kojim je u vezi od 2021. godine. 

 

 

Čini se da je Petra sada bila spremna da podeli neke stvari iz emotivnog života sa momkom koji je osvojio njeno srce skoro 3 godine.

 

Ona se osvrnula na njihov zajednički život i otkrila šta je bilo to što ju je privuklo i zadržalo pored Mihajla.

 

 

- Bila mi je jako vazna njegova podrška. Pitala sam ga kako njemu zvuči ceo ovaj projekat Usvojeni za usvojene. Mi živimo zajedno i sve delim sa njim, tako da me on usmerava. On me zaista dobro poznaje i znam da ce iskreno da mi kaže, velika mi je podrška - rekla je Petra Divac koja je onda otkrila koju pesmu često naručuje u kafani.

 

- U kafani naručujem Pejovića, Sve ti dugujem jako volim, ali nemam nijednu konkretno. Zavisi od raspoloženja. Da li volim da tugujem ili da se veselim - rekla je ona.

 

Bonus video:

 

Jelena Đoković i Vlade Divac pevaju zajedno čuvenu srpsku pesmu 

 

makonda-tracker