Jelena Tomašević Bosiljčić: Moja Nina je divna beba

10
Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić uživa u svakom danu provedenom sa ćerkom Ninom i kaže da je srećna što je izbegla slatku zamku roditeljstva da postane suviše brižna majka
Jelena Tomašević, Foto: Petar Đorđević
Jelena Tomašević, Foto: Petar Đorđević

Otkako je 24. januara ove godine postala mama devojčice Nine, pop pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić (28) zajedno sa suprugom i popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem (33) živi svoju najlepšu bajku. Premda je oduvek važila za milu i nasmejanu devojku koja je svoju karijeru vredno gradila korak po korak i bez ijedne mrlje, Jelenino lice dobilo je novi sjaj nakon što se prepustila čarima roditeljstva. Zbog svega što joj se dogodilo u protekloj godini koja je na najlepši način zauvek promenila njen život jer je stupila u brak sa Ivanom Bosiljčićem (33) i dobila najlepši blagoslov saznanjem da će postati roditelji, ovu talentovanu Kragujevčanku Ninino rođenje učinilo je potpuno ostvarenom ženom.

- Nina je divna beba i odlično se snalazim s njom, ali naravno da mame i tate uvek priskaču kada meni i Ivanu zatreba pomoć. Još je jako mala, tako da kod nje nema ništa novo, ali kada bude progovorila, reći ću vam šta priča – rekla nam je kroz smeh Jelena koja se nakon porođaja u potpunosti posvetila svojoj mezimici, svesna da je to najvažniji period za nju i bebu. Svesrdnu pomoć pruža joj njen muž Ivan koji jedva čeka da završi sve obaveze u pozorištu kako bi bio sa svojim najdražim damama.

- Mislim da uz dobru organizaciju sve može da se postigne. Bitno je da imam pomoć porodice i polako ulazim u ritam koji sam imala pre trudnoće. Kada se beba rodila, stvarno mi je bilo važno da joj se u potpunosti posvetim, ali sada već  imam svoj život, izlazim, družim se sa prijateljima i puna nam je kuća gostiju – zadovoljno kaže ova pevačica koje tvrdi kako joj je pošlo za rukom da ne postane previše brižna majka.

- Uspevam da se iskontrolišem i trudim se da Nina zaista odrasta u opuštenoj atmosferi. Ona ima sve što joj je potrebno i samo želim da bude zdrava – ističe ponosna mama koja je posle kraćeg odsustva sa muzičke scene iz opravdanih razloga priredila sjajan nastup povodom trećeg rođendana TC Ušće u Beogradu, kada je mnoge iznenadila svojom figurom dva meseca nakon porođaja.

- Nisam se nešto posebno trudila oko linije, mada sam se u trudnoći zdravo hranila zbog bebe, kao i sada zbog dojenja. Mislim da je zdrava ishrana pravi recept za dobru liniju. Savršen vikend za mene predstavlja lepo vreme i šetnju sa prijateljima ili porodicom kraj reke – kaže pevačica koja s velikim nestrpljenjem iščekuje ovogodišnju Evroviziju u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, gde će nastupiti njen prijatelj i blizak poslovni saradnik Željko Joksimović.

- Od srca mu želim sve najbolje i navijaću za njega 24. maja, a posle toga i u finalu. Željko ima najbolju pesmu i zaista bi bilo divno da pobedi i dovede Evroviziju u Beograd – smatra Jelena koja priznaje da jedva čeka nove nastupe.

- Uželela sam se scene, ali vraćaću se postepeno i polako. Sve što je u Beogradu ili njegovoj blizini, ne predstavlja mi problem, ali još ne prihvatam ponude da idem negde dalje. Naravno, razmišljam o novim pesmama i već imam nekoliko gotovih, tako da je sada samo problem koja će numera biti prva – završava Jelena.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker