Michel Telo: Razvod je cena uspeha

0
Mladi brazilski pevač Michel Telo danak planetarnom uspehu numere Ai Se Eu Te Pego platio je krahom svog trogodišnjeg braka, nakon čega nije izgubio veru u ljubav, nego je ubrzo otpočeo novu romansu
Majkl Telo, Foto: Promo
Majkl Telo, Foto: Promo

Nakon što su naši zlatni evropski vaterpolisti na dočeku u Beogradu ispred Skupštine grada u januaru slavili pobedu igrajući i pevajući uz pesmu Ai Se Eu Te Pego brazilskog pevača Michel Teloa (31), ova pesma postala je jedna od najslušanijih numera u Srbiji. Šarmantni pevač dečačkog izgleda preko noći je postao miljenik tinejdžerki u našoj zemlji. Svoj muzički put započeo je već sa šest godina nastupom na školskoj priredbi. Na nagovor komšija i porodice u dvanaestoj godini osnovao je bend Guri, s kojim je izvodio tradicionalne numere, a svira nekoliko instrumenata: harmoniku, gitaru i klavir. Kao šesnaestogodišnjak načinio je, kako će se kasnije ispostaviti, presudan korak za svoju karijeru. Postao je deo benda Grupo Tradicao u kome je jedanaest godina bio vodeći pevač i svirajući s njima stekao je veliku popularnost. Pre četiri godine otpočeo je solo karijeru i objavio prvi i za sada jedini solistički album Balada Sertaneja. Ipak, smatra se da je njegovu numeru Ai Se Eu Te Pego proslavio čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo pošto je svoj postignuti gol slavio izvodeći koreografiju iz pesme popularnog Brazilca.

- Zahvalan sam Kristijanu Ronaldu što je na fudbalskom terenu priredio mali šou igrajući uz moju pesmu. Numera je stekla svetsku slavu, a dnevno je na portalu Youtube pogleda milion korisnika - otkrio je nedavno Michel.

Ipak, svetska popularnost loše se odrazila na Michelov ljubavni život, pa su se on i njegova supruga Ana Karolina Lago (23) posle tri godine braka zvanično razveli u februaru ove godine.

- Mislim da su i moje poslovne obaveze umnogome doprinele razvodu. Svaki par mora da ima zajednički fokus. To je bilo vreme veoma napornog rada za mene, pa smo se supruga i ja udaljili jedno od drugog - objasnio je pevač razloge kraha svoje ljubavi. Iako je Michel dao sve od sebe kako bi njegov brak opstao, ne skrivajući ni želju da se ove godine ostvari u ulozi oca, sudbina je za njega imala druge planove… A njegova bivša supruga nepunih mesec dana nakon razvoda uplovila je u novu romansu.

- Ne mogu i ne želim da živim u prošlosti. Trenutno uživam u vezi sa jednim advokatom koji je moj prijatelj iz detinjstva. Ponovo smo se sreli nakon mog razvoda i tada su među nama buknule emocije - otkrila je Karolina nedavno u jednom intervjuu.

Da je razlaz bio najbolje rešenje pokazalo se i u slučaju pevačkog superstara koji ne miruje, a mediji u Brazilu poslednjih nedelja sve više pišu o novoj romansi sa brazilskom glumicom Tais Fersoza (28). Ovaj zaljubljeni par prvi put je zajedno viđen na karnevalu u Rio de Žaneiru, i mada su tvrdili da su samo prijatelji, nakon toga su počeli sve češće da se pojavljuju zajedno.

- Michel je slobodan čovek, a Tais i on se  trenutno bolje upoznaju - prokomentarisao je Michelov menadžer sve češće glasine, dok se pevač uveliko priprema za turneju Brazilom, Latinskom Amerikom i Evropom, ne otkrivajući koja dama će mu praviti društvo na ovom muzičkom proputovanju.

Danilo Mašojević

makonda-tracker