Selma Hajek: Htela sam da budem samohrana majka

0
Četrdesetpetogodišnja oskarovka meksičko-američke lepote kaže da je, pre nego što je upoznala čoveka svojih snova, razmišljala o usvajanju deteta.
Selma Hajek, foto: Profimedia
Selma Hajek, foto: Profimedia

U majskom izdanju magazina Marie Claire, poznata glumica izjavila je da je želela bebu, ali da je počela da sumnja u to da će naći svog gospodina Pravog.

-Počela sam da razmišljam o tome da podižem dete sama i pokušavala da shvatim kako da uspem u tome. Došla sam do zaključka da se ljubav možda neće dogoditi i da moram da se pomirim sa tim – rekla je Selma.

U momentima kada je donosila krajnju odluku o usvajanju deteta, pojavio se njen sadašnji suprug.

- Tada se pojavljuje neko za koga nikada ne bih pomislila da će biti moja srodna duša, ali sam ubrzo shvatila da je to ustvari čovek mog života. Uvek sam težila ka tome da učinim da ljudi imaju vere u mene, a onda sam pronašla nekoga ko veruje u mene i više nego ja sama. Sada znam da sam najsrećnija žena na svetu – priznala je glumica.

Selma i njen sadašnji suprug, francuski milijarder Fransoa Henri Pino, upoznali su se 2007. godine, a vezu krunisali brakom 2009. Ubrzo nakon toga dobili su njihovo prvo dete, ćerkicu Valentinu, a Selma priznaje koliko je teško vratiti se poslovnim obavezama kada ste starija majka.

-Mislim da ako ste mladi i imate decu, još uvek možete u mnogo čemu da se dokažete. Kada dobijete dete malo kasnije u životu, gubite deo te težnje i volje za radom. U početku sam mislila da imam dve mogućnosti: ili da snimam filmove ili da provodim vreme sa mojim detetom i tako ne propustim ni jedan dragoceni momenat. A ako će se moja karijera svakako završiti za dve godine, u čemu je onda razlika? – rekla je Selma.

Iako je ona želela da napusti posao i posveti se porodici, njen suprug je bio uporan i uticao na nju da ipak zadrži posao.

-Rekao mi je da se trenutno osećam ovako, ali da ću kada Valentina malo odraste poželeti da se vratim poslu, a tada će možda već biti kasno. Na to je dodao da sam vrlo talentovana, pametna i da imam mnogo potencijala za napredak, i time mi nametnuo pomisao da ustvari želim da vidim kuda će me to odvesti – izjavila je lepa glumica.

Tijana Radovanović

makonda-tracker