Bojana Stamenov: Zaljubljena sam u jednog dasu

0
Šarmantna pevačica Bojana Stamenov priča kako uživa u popularnosti koja joj se naprasno dogodila, ali u i nežnim emocijama koje, nakon teškog raskida baš kao u pesmi čuvene Adel sa kojom je porede, gaji prema jednom dečku
Bojana Stamenov, foto: Luka Šarac
Bojana Stamenov, foto: Luka Šarac

Baš kao što narodna izreka kaže da se zaljubljenost i kašalj ne mogu sakriti, tako ni pevačica Bojana Stamenov (26) ne krije da je trenutno zaljubljena u sve što joj se dešava, ali i u jednog dasu. Iako prema njemu gaji neže emocije, još mu nije otkrila da joj, čim ga vidi, zalepršaju leptirići u stomaku. Otkako je ušla u finale rijaliti šou-programa Ja imam talenat uživa u najlepšim danima svog života, popularnosti, stvaranju muzike, kreiranju garderobe... Sebe opisuje kao ženu raskošnog stasa i glasa koja čvrstim koracima sigurno grabi ka vrhu. Poređenje sa čuvenom Aretom Frenklin ili popularnom Adel veoma joj prija, ali joj stvara i dozu odgovornosti jer želi da opravda sva očekivanja onih koji joj upućuju takve komplimente.

- Adel i ja imamo mnogo sličnosti, toliko da se ponekad i sama zaprepastim. Iako je ona mlađa od mene, privatni životi su nam skoro identični, barem po onome što priča o sebi.

Adel je bila povređena, kao i svi mi, zato je stvorila takvu muziku, a publika saoseća sa njenim pesmama. A ko je mene povredio?! Ah, pa to nije za javnost. (Smeh) Uvek te povredi dečko, na ovaj ili onaj način. Moj život bi opisali stihovi pesme Roling in the deep koji glase: Baby, I have no story to be told, But I've heard one on you, And I'm gonna make your head burn, Think of me in the depths of your despair, Make a home down there, As mine sure won't be shared. Moram priznati, mnogo više mi prija poređenje sa Aretom Frenklin, kao i kada poznavaoci muzike kažu da ličim na Čaku Kan. To mi je najveće priznanje - iskrena je Bojana koju prijatelji i porodica zovu Boka, otkrivajući kako su joj stare ljubavne rane zarasle, ali i kako trenutno nema emotivnog partnera.

- Nemam dečka što ne znači da nisam zaljubljena. Ja sam uvek zaljubljena. Trenutno u sve ovo što mi se dešava, mada postoji i jedan konkretan dasa - s osmehom priča pevačica.

Bojana otvoreno i bez sujete govori o činjenici da sama mora da kreira garderobu jer u Srbiji ne postoje butici sa modernim stvarima za punije osobe. Kada je shvatila da lepu odeću ne može da nađe kod nas, odlučila je da sama osmisli svoj stil koji se uglavnom oslanja na stil odevanja svetskih muzičkih diva.

- Celog života sam krupna, zbog čega drugi ljudi imaju problem sa mnom, ja ga nemam. Dođe trenutak kada shvatite da morate da budete zadovoljni sobom da bi i drugi bili zadovoljni vama. Kada sam počela da se bavim muzikom javno, niko mi nije prišao i rekao da sam debela, nego su mi govorili da zračim. A kada si srećan iznutra, to mora da ispliva i spolja. Trenutno sam zaista srećna i zaljubljena u sve što mi se dešava - kaže Bojana.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker