DEDA JE NA NJEGA BIO PONOSAN

Majka mu je poznata GLUMICA, a deda LEGENDARNI PEVAČ: Kako izgleda i čime se bavi unuk Cuneta Gojkovića?

0

Potiče iz veoma obrazovane i poznate porodice, upoznali smo ga u kvizu "Potera"

UNUK CUNETA GOJKOVIĆA JE PAMETNI MLADI MOMAK
UNUK CUNETA GOJKOVIĆA JE PAMETNI MLADI MOMAKfoto: Aleksandar Jovanović Cile

U porodici legendarnog pevača narodne muzike, Predraga Cuneta Gojkovića stasalo je nekoliko generacija, ali retko ko zna detalje iz njegovog privatnog života.

 

Upkos tome što je bio jedan od najpopularnijih pevača Cune je o svom privatnom životu zaista retko kada govorio u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je njegova ćerka Katarina Gojković izrasla u prelepu devoju, kasnije ženu, koja je još kao mlada usplovila u glumačke vode. 

 

 

Svoj talenat prikazala je srpskoj publici kroz mnoge uloge u domaćim serijama i filmovima, ali i o njenom, kako i o životu njenog oca se malo toga zna. 

 

Katarina je bila u braku sa uglednim hirurgom Aleksandrom Šepetkovskim, s kojim ima sina, Sergeja Šepetkovskog, koji je student montaže, a Srbija je imala prilike da ga upozna kada se takmičio u jednom od najtežih kvizova koji se emituju na našim televizijama, u kvizu "Potera". Tom prilikom on i njegov tim osvojili su milionsku svotu novca.

 

 

Glumica se od supruga razvela zbog nepomirljivih razlika u životnim stanovištima, ali su kroz razvod prošli dostojanstveno i danas su u dobrim odnosima.

 

Udala sam se, pa sam se razvela. Sergej i ja smo neko vreme ostali u Americi, pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor još postoji. Danas se možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga „mala smrt“. Ali, to prođe ‒ ispričala je Katarina svojevremeno, prenosi "Hello".

Bonus video:

 

Unuk Luka došao na groblje kod dede Šabana 

 

makonda-tracker