Maraja Keri: Imala sam tešku trudnoću

0
Poznata pevačica priznala je da je njena trudnoća sa blizancima Marokanom i Monro bila izuzetno teška.
Maraja Keri, foto: Profimedia
Maraja Keri, foto: Profimedia

Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon proslaviće krajem meseca prvi rođendan njihove dece, blizanaca Marokana i Monro, a prisećaju se koliko je Maraja teško podnosila trudnoću.

- Moja trudnoća je verovatno bila najbolji, a u isto vreme i najteži period kroz koji sam prošla. Znam da je za većinu žena taj period najlepši i prilično lak, ali ja sam ga izutzetno teško podnela. Pomislila sam Dobro, draga, da li sve u životu moraš da radiš na teži način? – rekla je Maraja i dodala da je zbog bolesti koja joj je dijagnostikovana tokom trudnoće morala da promeni čitav režim ishrane.

- Obzirom na to da sam tokom trudnoće imala gestacijski dijabetes, morala sam da promenim režim ishrane i počnem da pazim šta jedem. Lekari su mi takođe savetovali da se što više odmaram, ali nisam mogla jer me je sve bolelo dok sam ležala u krevetu. Naučila sam mnogo tokom trudnoće, dok sam gledala kako se moje telo menja – izjavila je poznata pevačica.

Maraja je posle porođaja izgubila 18 kilograma, a kasnije, pridržavajući se stroge dijete, još 13. Tada je shvatila da je konzumiranje zdrave hrane ključ za gubitak telesne mase i dodala da je ranije mogla da izgubi na težini samo pojačavanjem treninga, ali da se to promenilo.

- Od kada imam decu shvatila sam da najlakše gubim kilograme samo pridržavajući se moje dijete - rekla je.

Istog dana kada će blizanci napuniti godinu dana, poznati par će proslaviti i njihovu godišnjicu braka. TV voditelj i Marajin suprug Nik, potvrdio je da će tog dana obnoviti svoje bračne zavete, zajedno sa njihovom decom.

-Venčavamo se iznova svake godine, samo da bismo se uverili da je sve ovo stvarno. To će biti veliki porodični dan. Proslavićemo ga sa decom, a veče ćemo provesti sami – izjavio je Nik.

Tijana Radovanović

makonda-tracker