Ekskluzivno - Dragana Mirković: Istina o raciji u dvorcu

0
Folk zvezda Dragana Mirković objašnjava šta se zapravo dogodilo u Ebenfurtu
Dragana Mirković, Story press
Dragana Mirković, Story press

Nakon što je imigraciona i finansijska policija prošle nedelje upala u dvorac Ebenfurt, koji je u vlasništvu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, domaći mediji izvestili su danas o tom slučaju uz bombastične naslove.

Ekskluzivno za Story pevačica objašnjava da ona i njen suprug nisu imali nikakvih kontakata sa policijom, već da su organi reda proveravali rad građevinskih firmi koje su oni angažovali.

-  Normalno je da se dolazi u kontrole građevinskih firmi, a na mom drvorcu radi preko 10 takvih preduzeća sa dozvolom za rad, tako da ta akcija nema veze sa mnom i sa mojim suprugom, već isključivo sa kontrolom tih firmi. Živim u državi u kojoj ništa ne može da prođe nekažnjeno, čak i da je reč o predsedniku države. Na dvorcu je sve u normalnom stanju, radnici normalno rade, i upravo austrijski mediji prave reportažu o njemu i novitetima u njegovoj izgradnji. 12. oktobra 2011. godine izvršena je slična akcija u austrijskom parlamentu gde je takođe uhvaćeno nekoliko ilegalnih radnika, ali oni imaju veze isključivo sa firmama koje su te radnike angažovali - kaže Dragana i objašnjava da na projektu izgradnje ovog dvorca nije angažovana firma čiji je vlasnik njen suprug.

- Na obnovi dvorca rade firme koje su za to specijalizovane i imaju dozvolu tog tipa - ističe pevačica i poručuje svim fanovima da nemaju razloga za brigu.

Celokupan intervju pogledajte u emisiji Ekskluziv, koja je na programu Prve srpske televizije u 18 časova.

Nikola Rumenić

makonda-tracker