Koncert Bebi Dol u nedelju u Brankovom

0
Poznata pop pevačica Bebi Dol će posle jednogodišnje pauze održati koncert u nedelju 22. aprila u beogradskom klubu Brankov, a Bebi obećava atraktivan nastup, na kome će izvesti brojne hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.
Bebi Dol, foto: Marko Krunić
Bebi Dol, foto: Marko Krunić

Vlasnica neprolaznih hitova Mustafa, Superboj , Ruže i krv, Lapis lazzuli, Zrno nežnosti, Zatvori mama prozore, Rudi, Inšalah, Brazil  i Krv, sreća, suze i znoj kaže da jedva čeka da izađe na binu i da joj je drago što nastupa baš u „Brankovom“, jer ambijent kluba omogućava da svirka bude malo intimnija.

- Ovakve prisnije svirke za mene su pravi šećer i drago mi je što posle godinu dana nastupam baš u Brankovom. Za razliku od većih prostora ovde mogu lakše da vidim publiku i komuniciram sa njom, što svakako daje posebnu čar koncertu. Na svakom mom nastupu pošaljem nekoliko poruka i držim se određene teme kojom pokušavam da zarazim ljude, pa će tako biti i ovaj put. Međutim, do nedelje neću otkriti koja će tema biti, pa nek to bude iznenađenje – ostala je pomalo zagonetna Bebi Dol.

makonda-tracker