Prvi Rijanin film od 19. aprila u domaćim bioskopima

0
Epska akciona avantura Bojni Brod od četvrtka, 19. aprila stiže na redovne repertoare odabranih bioskopa.
Rijana, foto: Promo
Rijana, foto: Promo

Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Cineplexx, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Mne (Podgorica).

Glumačku ekipu ovog filma sačinjavaju veoma atraktivna holivudska imena. Tejlor Kič u ulozi Hopera, mornaričkog oficira koji je raspoređen na brod Džon Pol Džouns, Aleksandar Skarsgerd u ulozi Hoperovog starijeg brata, zapovednika Stouna američkog broda Samson, Rijana, prvi put na filmu, u ulozi poručnice Rejks, člana Hoperove posade i specijaliste za oružje na Džon Pol Džounsu, Bruklin Deker u ulozi Sem Šejn, Hoperove verenice i terapeuta koja je specijalizovana u oblasti rehabilitovanja vojnih veterana, i Lijam Nison kao Hoperov i Stounov nadređeni, admiral Šejn, komandant Pacifičke flote.

Film je većinom sniman u Honolulu, na Havajima, i dobio je, do sad, najveću podršku od Američke mornarice u toku trajanja produkcije. Mornarica je dozvolila ekipi filma da poseti nekoliko razarača klase Arlej Burk dok su bili u Perl Harboru, kao i brodove Hoper, Prebl i Čung-Hun. Takođe, bilo im je dozvoljeno da budu na Čung Hunu dok je bio na okeanu, što je omogućilo glumcima i ekipi da gledaju mornare dok se obučavaju.

Bojni brod stiže na redovne repertoare naših bioskopa čak mesec dana pre početka prikazivanja u Americi.

Fotografije visoke rezolucije možete pronaći na sajtu upimedia.com, press materijal se nalazi u attachu, a ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

makonda-tracker