ne odustaje

Nakon 10 godina braka, RAZVOD, a sad i SUD: Elu Dvornik tuži bivši muž - jasno je šta želi

0

Ljubav se ugasila, a nakon razvoda britanski preduzetnik ima zahteve o kojima će sud morati da odlučuje 

Elu Dvornik tuži bivši muž
Elu Dvornik tuži bivši mužfoto: Instagram / elladvornik

Poznata Hrvatica Ela Dvornik našla se u centru pažnje medija kada je objavila da se razvodi od svog supruga Čarlsa Pirsa. Njih dvoje su bili u braku deset godina pre nego što su shvatili da su došli do kraja zajedničkog puta. 

 

Tada je usledila brakorazvodna parnica, a sada stižu nove, ne tako lepe vesti koje se tiču njihovog odnosa. Naime, hrvatski mediji su izvestili o tome da je Čarls podigao tužbu protiv bivše supruge u kojoj traži da se podeli bračna imovina.

 

 

Par je od 2021. godine živeo u kući u Balama, koju su kupili kada su odlučili da se presele u ovaj mali grad. Iako je pri kupovini kuća bila sređena, Ela i Čarls su odlučili da je ipak malo preurede i naprave od nje dom baš po svojoj meri. 

 

Ipak, čini se da njihov brak nije uspeo da izdrži ispit vremena, a sada Čarls traži deo imovine koju su stekli u braku. 

 

 

Hrvatski mediji pišu da sporna kuća ima 124 kvadrata, a dvorište 551 kvadrat, što je ukupno 675 metara kvadratnih. U zemljišnim knjigama Ela je jedini vlasnik, što bi moglo da se promeni ukoliko sud donese drugačiju odluku.

 

Poznata hrvatska influenserka je kupila kuću u malom mestu, jer je želela da njena deca rastu u zdravijem okruženju, a mnogi su joj čestitali na ovom izboru. 

 

Bonus video:

 

Kako se nasleđuje imovina nakon smrti jednog partnera?

 

makonda-tracker