Verica Rakočević: Nisu mi jasni oni koji su ljubomorni na bivše

0
Uspešna kreatorka u emisiji Granica na TV Happy iznela je detalje iz svog života, koji publiku nisu ostavili ravnodušnom.

Na temu Prijateljstvo sa bivšom ljubavi, da ili ne, u emisiji Granica na televiziji Happy, neke svoje tajne otkrila je kreatorka Verica Rakočević.

- Imam dva braka iza sebe i ljubavi koje su mi promenile život.   Prema njima sam izgubila strast, ali ih volim, kao prijatelje – rekla je Verica Rakočević.

Na komentar novinara Politike Boška Jakšića da bi joj bilo bolje da se druži sa nekim drugim, i da je potpuno neuputno okupljati bivše oko sebe i družiti se, kreatorka je rekla:

- Nemoj da banalizuješ stvari. Nisam mislila da se svi međusobno družimo, ali, evo, ispriučaću nešto vezano za mog bivšeg muža. Na moru sam upoznala njegovu devojku, koja mi se jadala, a ja sam bivšeg napala što ne obraća pažnju na ljubav koju mu nudi ta žena, jer je on otac moje dece, bili smo zajedno dvadeset godina, volela bih da bude srećan. To ne znači da bih vodila ljubav sa njim, jer je vremenom nestala starst koja je postojala, ali ne mogu da ga tek tako izbacim iz života. Da ,i traži haljinu za nju, pa čak i ključ od stana da bi bio tu, odmah bih sve učinila. Nisu mi jasni oni koji su ljubomorni na bivše, to je nesigurnost – poručila je Verica.

makonda-tracker