Ivana Bajić i Boško Jakovljević pred objektivom Nebojše Babića

0
U okviru kampanje Coca Cola Zero Nedelja Restorana, poznati fotograf Nebojša Babić predstaviće izložbu na temu Kulinarstvo u objektivu od 19. do 26. aprila u restoranu Tribeca. Inspiracija mu je bila Igra, humoristički pristup sirovoj hrani a kao modele izabr
Ivana Bajić, Boško Jakovljević, foto: Nebojša Babić
Ivana Bajić, Boško Jakovljević, foto: Nebojša Babić

Zahvaljujući Nedelji restorana Beograd će u periodu od 19. do 26. aprila postati maštovita kulinarska pozornica na kojoj će ovdašnji šefovi kuhinja pokazati umeće i predstaviti nam svoje gastro favorite po promotivnoj, više nego pristupačnoj ceni, od svega 999 dinara, osetno nižoj u odnosu na redovnu ponudu i to na 50 probranih gradskih gastro destinacija.

‐ Atraktivnom ponudom u beogradskim restoranima, kao i zanimljivim programom pratećih događanja, manifestacija Coca Cola Zero Nedelja Restorana daje novu gastronomsku, turističku i kulturnu dimenziju dinamičnom životu prestonice, stavljajući u fokus restorane po kojima je naš grad posebno prepoznatljiv ‐ istakao je Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda.

Na sajtu www.nedeljarestorana.co.rs već je moguće rezervisati mesto u nekom od najpoznatijih beogradskih restorana i uživati po promotivnoj ceni u kulinarskim specijalitetima sa različitih meridijana.

makonda-tracker