Bajaga predstavlja novu pesmu na MTV-ju

2
Bajaga i Instruktori predstojeći novi album najaviće spotom za pesmu Vreme čija je premijera predviđena u podne u sredu 18. aprila na regionalnom MTV-iju.
Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajaga

Spot će istog dana biti postavljen na sajtu koncertne agencije Long Play www.longplay.rs i njenom Jutjub kanalu http://www.youtube.com/user/TVLongPlay?ob=0.

 

Vreme autora Momčila Bajagića je čvrsta rok pesma, položena na snažne bubnjeve i gitarske rifove, koja će istovremeno biti objavljena i kao radijski singl.



Spot je snimio hrvatski režiser Žare Batinović koji prikazuje članove beogradskog benda u zapuštenim zgradama i propalim proizvodnim pogonima, u okruženju prašnjavih i odbačenih predmeta, čime verno odslikava atmosferu Bajaginih stihova zabrinutih za neizvesnu ekološku i ekonomsku sadašnjost i budućnost čovečanstva.


- Žare je čovek čije smo neke spotove videli i dopali su nam se. Ima oko koje može da izabere dobre kadrove i specifičan mu je način rada. Jako lako smo radili s njim. Mislim da je Žare pogodio atmosferu i da je potpuno 'ušao' u pesmu. Jako sam zadovoljan kako je to ispalo - kaže Bajaga.

Vreme je drugi najavni singl/spot za novi album Bajage i Instruktora koji bi trebalo da se pojavi ovog proleća na CD-u. Kao prvi najavni singl/spot jesenas se pojavila moćna rok balada Ako treba da je kraj čija je premijera takođe bila na MTV-iju, a do sada samo na Jutjubu ima preko 400.000 poseta.

 

makonda-tracker