Story premijera: Mirko Luković - Unazad

0
Mirko Luković snimio je spot za pesmu Unazad sa albuma Gola voda.
Mirko Luković, foto Nemanja Maraš
Mirko Luković, foto Nemanja Maraš

Spot je sniman u Beogradu u zgradi Geo zavoda, koja vizuelno predstavlja jedan od najzanimljivijih prostora u gradu.

- Spot je urađen za pesmu Unazad, vrlo ličnu klavirsku minijaturu. Ideja je bila da tu emociju i intimnu atmosferu koju nosi pesma prenesemo na ekran kroz stilski, veoma jasnu sliku. Svedena scenografija i prostor sa scenskim pokretom i simboličnim detaljima koji se naslanjaju na otpevan tekst – objašnjava Mirko i dodaje da je inspiracija za muziku i tekst Unazad momenat u kome se nepovratno menja odnos dvoje ljudi

- Koliko god želeli da vrate vreme i obrišu svoju grešku, izrečeno i urađeno zauvek ostaje tu. Mislim da je svako ko je voleo prošao kroz nešto takvo. I sam ne predstavljam izuzetak – iskren je autor.

Scenario i režiju potpisuje talentovani beogradski fotograf Nemanja Maraš koji je spotu doprineo i kao direktor fotografije.

- Bilo mi je potpuno odgovarajuće da ovaj video bude zamišljen i viđen okom fotografa i mislim da je to mnogo doprinelo celokupnom izgledu i stilizaciji – kaže Mirko..
Za montažu se pobrinula sjajna Sonja Božić dok je glavni akter videa poznata beogradska balerina Olja Gavrilov.

- Nadam se da će gledaoci i slušaoci uživati u pesmi i spotu, a iz kreativnog Huskee studija slede i drugi noviteti. Najaktuelniji je svakako novi hit singl koji sam komponovao i producirao za pevačicu Tijanu Bogićević. Pesma se zove Kada si tu i kao i moj album prvenac Gola voda, možete je skinuti sa sajta www.mirkolukovic.com  - preporučuje Luković.

 

LINK ZA FREE DOWNLOAD : http://www.mirkolukovic.com/srp/audio

makonda-tracker