Životna priča – Brižit Bardo: I Bog stvori ženu...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

maja

15-04-2012 00:32h
Merlin Monro i Brižit Bardo najlepše žena prošlog veka. Obe prirodne . Takvih ima 1-2 u sto godina. Nejlepša žena 21 veka biće ona sa najuspešnije izvedenom plastičnom operacijom.

Miloš Marjanović

31-12-2012 15:30h
Najlepša i najzgodnija žena veka, žena čija je slika krasila sobe samaca!

Miloš Marjanović

31-12-2012 16:51h
Brižitka najlepša žena veka, lepotica ćije su fotografije krasile sobe samaca i vratanca vojničkih kaseta...

именијебитно

16-06-2013 12:03h
..мислим да су наше жене исто тако лепе али су још лепше по томе што су добре мајке и честите домаћице. Узор својим потомцима. Бриџит јесте лепа и све то је ок, али, покушај самоубиства, трудноћу поредити са тумором , раскалашан живот-то и није лепа страна те личности.

boba

02-08-2013 10:10h
BB zatim MM pa Liz Tejlor ,Grejs,Ava,Djina to su bile prave zene a ne ove danas silikonski traverstiti.

dd

04-04-2014 17:29h
Talentovana ! Lepa ! Podrzavana u svemu ! Nije lako izboriti se sa svim pogledima, slavom i progonima i zalazenju u privatan zivot, nikom normalnom ne moze da imponuje ta doza uznemiravanja. Svaka cast BB!

01-09-2016 07:28h
@dd
Jedino na cemu joj zavidim su godine koje je docekala,i ja bih!

Ana

18-01-2017 10:46h
Divim se BB. Izuzetna generacija glumica džej Fonda,Sofija Loren, Rakel Velč ... Neponovljive i
traju. Drastična razlika u odnosu na dolazeće generacije... Velika razlika jer njihove uloge se pamte, dolazeće generacije ne ostavljaju utiske za pamćenje i trajanje...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: