Ketrin Higl: Ćerka me je teško prihvatila

0
Nakon usvajanja desetomesečne Nalaj 2009. godine, Ketrin Higl i njen suprug Džoš Keli otkrivaju koliko je za njihovu ćerkicu bio težak prelazak u novu porodicu, a za njih pridobijanje njenog poverenja.
Ketrin Higl, foto: Profimedia
Ketrin Higl, foto: Profimedia

Ketrin je priznala da je očekivala da će veza između nje i Nalaj biti čvrsta od samog početka, ali nije bilo tako.

- Ljudi često pričaju o toj magičnoj i čvrstoj sponi između majke i ćerke, ali mi to nismo imale. Izuzetno teško sam se borila da me Nalaj prihvati kao majku, ali njeno odbacivanje umalo mi je slomilo srce – rekla je Ketrin.

Za Higlovu je Nalajino odbacivanje bilo toliko nepodnošljivo, da je utehu mogla da nađe jedino u svom poslu, ne znajući da će time i tako tešku situaciju učiniti još težom. Kada je to shvatila, odmah je prekinula sa svim poslovima i napustila snimanje serije Grejeva anatomija, koja ju je proslavila. Devojčica se u međuvremenu povezala sa Džošom, zbog čega se Ketrin zapitala da li je problem u njoj.

- U početku sam krivila sebe i mislila da sam bila loša majka. Mnogo mi je trebalo da shvatim da nedostatak poverenja između nas nema veze sa mnom – rekla je.

Sada Ketrin i Nalaj imaju veoma čvrstu vezu, toliko da glumica sada bez straha može da otputuje u Južnu Koreju sa svojom, sada već četvorogodišnjom ćerkom i pokaže joj zemlju iz koje potiče.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker