Dženifer Aniston u ulozi prostitutke

0
Nakon što se oprobala u malo smelijoj ulozi od uobičajenih, glumeći seksualno opterećenog stomatologa u filmu Horrible bosses, Dženifer Aniston je na putu da prihvati još jednu za nju nesvakidašnju ulogu-ulogu prostitutke.
Dženifer Aniston, foto: Profimedia
Dženifer Aniston, foto: Profimedia

Prema navodima stranih medija, Anistonova trenutno pregovara o svom novom ostvarenju, gde će zajedno sa Džejsonom Sudejkisom zablistati u komediji We’re the Millers. Sudejkis će igrati narko dilera koji je stvorio lažnu porodicu u cilju krijumčarenja 600 kilograma marihuane iz Meksika u SAD, dok će se Anistonova pojaviti u ulozi njegove lažne supruge, za koju se kasnije ispostavlja da je prostitutka. Ovu komediju režirali su Bob Fišer i Stiv faber, nakon njihovog urnebesnog ostvarenja Wedding crashers.

Posle uloge u filmu Horrible bosses, Dženifer je priznala da se u poslednje vreme oseća mnogo udobnije u svojoj koži, te da je ta sigurnost u sebe inspirisala da se oproba u još smelijim ulogama.

- Definitivno se osećam sve bolje u svojoj koži i imam sve više samopouzdanja što sam starija, mnogo više nego u svojim dvadesetim godinama. Tada sam se osećala jako neprijatno – priznala je Aniston.

I uprkos činjenici da Džen elegantno i ljupko ulazi u srednje godine, kaže da postoji jedna stvar koja čini da se oseća starom.

- Kada na snimanju vidim mlade glumice od dvadeset i nešto godina, pomislim nismo li mi istih godina? Ili kada mi ponude ulogu majke sedamnaestogodišnjeg deteta, prva pomisao mi bude ja nisam dovoljno stara da imam dete od sedamnaest godina! A onda shvatam i kažem sebi pa da, ustvari ipak jesi - otkrila je Dženifer.

Tijana Radovanović

makonda-tracker