Penelope Kruz: Od sada snimam samo jedan film godišnje

0
Oskarovka Penelope Kruz odlučila je da smanji obim svog posla s obzirom na to da je postala majka, insistirajući na tome da od sada snima samo jedan film godišnje.
Penelope Kruz, Foto: Profimedia
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Zvezda filma Ljubav u Barseloni donela je na svet malog Lea, njeno prvo dete glumcem Havijerom Bardemom u januaru prošle godine, a na posao se vratila samo nekoliko meseci kasnije zbog snimanja romantične komedije Vudija Alena To Rome with love.

Premijera još jednog filma u kom Penelope tumači glavnu žensku ulogu, drame Venuto al mondo,  zakazana je za 2012. godinu i ona priznaje da je snimanje dva filma godišnje više nego dovoljno da zadovolji njene glumačke apetite, jer ipak, kako kaže, njen savršen dan podrazumeva trčanje unaokolo sa svojom porodicom na plaži.

- Možda ću snimati jedan film godišnje, možda dva, ali sigurno ne više od toga, jer sada imam druge prioritete – rekla je Kruzova.

Poznati par trenutno živi na dve lokacije – u njenom rodnom gradu, Madridu, i njihovoj novoj kući u Los Anđelesu, ali se Penelope nada da njihova beba neće provoditi mnogo vremena u Kaliforniji.

- Za Los Anđeles me vezuje mnogo uspomena. Neke od njih su lepe, neke i ne toliko. Proživela sam divne momente u tom gradu, ali tamo ipak ne želim da živim – rekla je Kruzova i dodala da Los Anđeles nije mesto u kom želi da podiže svoju decu.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker