Indira Vladić: Ne volim mamine dečake

0
Popularna hrvatska pevačica tvrdi da je uvek zaljubljena, zbog čega misli da je seks precenjen, ali i kako sanja o novom venčanju i da konačno postane majka
Indira Vladić
Indira Vladić

Temperamentna Indira koja je na čelu grupe Colonia u intervjuu za Večernji list ispričala je kako se pre dve godine osećala tokom razvoda od bivšeg muža Narcisa Mujkića.

– Osećala sam sve odjednom, to je bilo toliko emocija da nisam znala šta i kako s njima. Tada sam dosta radila i to me spasilo. Imala sam veliku podršku roditelja i prijatelja i puno sam pričala kako bih iz sebe izbacila sva pitanja i nedoumice. Svako rasterećenje tada je bolje nego odlazak u stan i mozganje. A razdoblje ozdravljenja još traje i najgore što možeš poneti iz svega toga jeste silno seciranje nekog novog ko ti uđe u život i postavljanje pitanja tipa: Šta ako? Ali nisam zažalila ni zbog jedne svoje odluke, pa tako ni odluke o razvodu – rekla je Indira koja kaže da je uvek zaljubljena, ali i kakva je u vezi.



– Ne dajem se sto, nego sto i jedan odsto. Ali to tražim i zauzvrat. Obožavam biti voljena, nema ništa lepše od toga. Ljubav me pokreće i daje mi vetar u leđa, i to se na meni vidi. Zračim, i kad sam zaljubljena, nema toga što ne mogu učiniti – ističe pevačica i otkriva šta joj je važno kod muškarca.

– Mora biti kompletan, i dobrica i muškarčina. Ne volim mamine dečke, ali volim kad je pun nežnosti. A što se tiče izgleda, priznajem da volim velike momke! Volim se zafrkavati i reći da je bitno da je dečko lep i da ima dobar posao, tada je njegova samouverenost zagarantovana! Naime, važno mi je da je sa mnom samouveren čovjek jer moj život, moj posao i moj tempo može pratiti samo takav – priča ona i dodaje da je seks precenjen.



– Mislim da, kad si u njemu redovna, fali ti sve više, a kad si lenja, navikneš se i na taj tempo. Ruku na srce, otvorim li bilo koji internet portal, guze su na sve strane i seks se očito prodaje, čita i gleda, ali mislim da je precenjen. A u vezi je seks bitan, ali kod mene nije imperative – tvrdi Indira koja redovno ide na tretmane botoksa.

– Probala sam botoks i nemam ništa protiv plastičnih operacija. Svaka tri meseca sam na tretmanu, a na botoks sam nagovorila i neke prijateljice koje su strahovale od posledica. To je najefektniji  i najbolji tretman koji sam probala. U malim dozama oko očiju i na čelu daje odličan svež izgled. Izgled treba održavati, ali ne preterivati – navodi poznata plavuša koja priznaje da sanjari o novom venčanju.

- Veliki sam zanesenjak i romantičar i verujem u ljubav! Bila bi to velika žurka negde na livadi u Slavoniji, s konjima riđanima i tamburašima, a budući zet s čuturicom rakije u ruci. I trajala bi tri dana! Ovaj put ne bih nosila venčanicu, radije neku haljinicu koja me ne bi sputavala u plesanju kola – kaže pevačica koja priželjkuje da se ostavri u ulozi majke.

– Bližim se četvrtoj deceniji, što me ponekad štrecne i na ulici se zaista okrenem za detetom u kolicima. Tu prazninu u meni trenutno ispunjava šestomesečna bratanica Tesa, koja je veliko veselje i po njoj vidim koliko priželjkujem da budem majka. To je najlepše na svetu. Sve sam prošla i mislim da je vreme da o tome počnem razmišljati – zaključila je Indira koja će uskoro izdati jedanaesti album.

 

makonda-tracker