čestitamo

Poznata voditeljka i fudbaler u tajnosti KRSTILI DETE: Ćerkici dali ime predivnog značenja

1

Kršetenje je upriličeno bez prisustva javnosti, a evo zahvaljujući kome se saznalo sve 

foto: Instagram / tijana.stoisavljevic
foto: Instagram / tijana.stoisavljevic

Poznata voditeljka Tijana Milutinović i njen suprug, fudbaler Mihailo Milutinović danas su upriličili ceremoniju krštenja svoje ćerkice, koja ima svega dva meseca. 

 

Čin krštenja dogodio se u Hramu Svetog Save na Vračaru i javnost o ovom događaju nije bila obaveštena. Par je odlučio da ćerkici da ime koje ima prelepo značenje, Kiara. 

 

Kiara je žensko ime latinskog porekla i znači providan, jasan, sjajan, poznat. Drugi oblik ovog imena je Kijara.

 

 

Voditeljka se porodila pre dva meseca i tada je ponosno izjavila za domaće medije. 

 

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sam navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat jer je tako i kod mene i kod Mihaila u porodici - rekla je voditeljka po izlasku iz porodilišta.

 

Tijana je danas na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija na osnovu kojih smo mogli da vidimo da je veoma dobro raspoložena, ali niko nije ni slutio šta je u pitanju.

 

Tijana Milutinov krstila ćerku
Tijana Milutinov krstila ćerku foto: Instagram / saskaveselinov

 

Ipak, ovom prelepom činu prisutvovala je i jedna drugarica Tamare Milutinović, Saška Đoković, koja nije odolela, a da delić atmosfere ne podeli na društvenim mrežama.

 

Zahvaljujući njenom storiju mediji su saznali za ovaj prelepi događaj, a ovim putem želimo da devojčici poželimo srećno krštenje.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker