svaka čast

Ono što je Nole u tenisu - to je on za BIZNIS: Malo ko zna čime se zaista bavi Đorđe Đoković

5

Đorđe Đoković je za veoma kratko vreme uspeo da izgradi internacionalnu karijeru i da se nametnem kao lider u velikim korporacijama. 

Đorđe Đoković je uspeo da izgradi ime u biznisu
Đorđe Đoković je uspeo da izgradi ime u biznisu foto: Instagram, saskaveselinov

O Novaku Đokoviću znamo skoro sve, tačnije o Noletu ceo svet zna skoro sve. On je najbolji ikada koji se bavio tenisom i jedan od najvećih sportista koje je ova planeta ikada izrodila. 

 

Znamo i sve članove njegove uže porodice, međutim o njima se i ne zna toliko kao o Novaku i njegovoj supruzi Jeleni Đoković. 

 

No, mnogi se pitaju čime se bavi Noletov najmlađi brat Đorđe Đoković, a kako sam kaže čuo je priče da živi od bratovljevih para. 

 

- Odmalena sam želeo da budem svoj čovek, da ceo život vredno radim i zaradim svaki dinar. Često čujem kako pričaju da živim od slave i novca mog brata i da mi je to jedino zanimanje, ali na takve komentare se ne osvrćem. Svako ima pravo na svoje mišeljenje. Najvažnije je da se izdignem iznad svega toga - kaže mlađi Đoković.

Zna se da je Đorđe postao direktor teniskog turnir Serbia open, ali on otkriva da to u stvari nije njegov glavni posao i da ima više projekata.

 

- To je tačno, ali teniski turnir "Serbia Open" nije moj primaran posao. Imam nekoliko firmi u inostranstvu, u raznim industrijama, na koje sam ponosan. Turnir mogu da definišem kao pravo zadovoljstvo u kome uživam već nekoliko godina. Pored toga, košarka je jedan od mojih omiljenih sportova. Već neko vreme radim na velikom projektu o kojem ću, nadam se, uskoro moći nešto više da kažem - napominje Đoković koji za kraj otkriva.

Đorđe je, otkriva, za veoma kratak period došao do veoma zavidne pozicije u biznisu i da postane vođa u veoma bitnim firmama i projektima.

 

- Za izuzetno kratko vreme uspeo sam da izgradim internacionalnu karijeru, da se nametnem kao lider u velikim korporacijama i, na kraju, da započnem sopstvene poslovne projekte i otvorim firme na koje sam jako ponosan. Čitav moj profesionalni put od ulaska u industriju finansija do velikih projekata i uspeha gotovo je filmski i vrlo rado ću jednog dana pričati o tome - otkrio je Novakov rođeni brat za magazin "Hello".

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker