Glumci najgledanijeg filma u Srbiji, snimili reklamu za trgovinski lanac IDEA

0
Na putovanje sa Čubure tridesetih godina do današnjice vas vode mladi glumci kultnog ostvarenja Montevideo Bog te video u reklami koju je za trgovinski lanac IDEA režirao Dragan Bjelogrlić.
Miloš Biković, Danina Jeftić, foto: Promo
Miloš Biković, Danina Jeftić, foto: Promo

Popularni Tirke, Rosa i mali Stanoje svoju priču počinju tamo gde smo ih zapamtili gledajući film koji je pomerio granice u domaćoj kinematografiji.

Priča se završava u IDEI Extra gde se zajedno oduševljavaju kvalitetom i asortimanom proizvoda, samim izgledom prodavnice, kao i neverovatnom ugodnošću kupovine praćenom ljubaznošću trgovaca koja je karakterisala neka stara vremena a danas se može naći u IDEI.  

Snimanje reklame je trajalo dva dana na lokacijama u Barandi koja kao i u filmu uspešno zamenjuje Čuburu i u Ideinoj najvećoj prodavnici IDEA Extra koja se nalazi u Beogradu, u Ulici Omladinskih brigada br 100. 

Danina Jeftić, Miloš Biković i Predrag Vasić su više nego uspešno preneli duh Srbije tridesetih godina u sadašnjicu i tako izazvali dozu nostalgije za vremenima kada je sve, čini se bilo lepše i nekako otmenije. 

makonda-tracker