nestvarno lep

Venecijom su prošle mnoge poznate dame, ali ON je OPČINIO SVE: BEOGRAĐANIN sa verenicom zasenio mega popularne zvezde

0

Retko ko zna da je momak sa Banovog brda postao velikia svetska zvezda 

Beograđanin opčinio Veneciju sa verenicom
Beograđanin opčinio Veneciju sa verenicom foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Na velikom Filmskom festivalu u Veneciji za samo nekoliko dana pojavile su se svetski poznate zvezde i svojim stajlinzima oduševile su Italiju.

 

Kako se festival bliži kraju, čini se da su toalete sve lepše i raskošnije, a jedan momak, poreklom Beograđanin, uspeo je da u potponosti ukrade šou svetskim lepoticama i pokaže se u najboljem svetlu.

 

U pitanju je Alesandro Eger koji je sinoć bio na premijeri filma "Vivants"u pratnji svoje verenice Madalina Doroftei.

 

 

Ovaj prelepi par prošetao je crvenim tepihom Mostre, a nakon toga su pozirali pred okupljenim fotografima i nisu odoleli, a da im ne pokažu svoju ljubav, pa je pao i filmski poljubac.

 

Mnogi će se sada zapitati ko je ovaj mladi momak porekom iz Srbije, i to ni manje ni više nego iz Beograda, sa Banovog brda. 

 

U pitanju je momak veoma dobro poznat svima i to sa omota Kinder čokolade. 

Eger se već godinama bavi manekenstvom i jedan je od najuspešnijih modela u Italiji. I Madalina radi kao model, a par je nerazdvojan već više od 10 godina i pre dva meseca su se konačno i verili.

 

1 / 5 Foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

 

 

Često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu i ponosno pokazuju svoju ljubav. Madalina je nekadašnja Mis Rumunije, ali i diplomirani ekonomista na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Ovaj mondenski par redovan je gost na prestižnim festivalima širom Evope, pa su prethodnih godina bili na spisku zvanica festivala u Veneciji, ali i onog u Kanu.

 

Za ovu specijalnu priliku Alesandro je poneo glamurozno, elegantno odelo, a njegova izabranica je rešila da bude stilski usklađena sa dečkom, pa se i sama opredelila za izdanje u crnoj boji.

 

 

Zavodljiva haljina sa šljokicama sa veoma dubokim šlicem definitivo nije mogla da prođe neopaženo. Ona je svoj stajling upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima, ali i glamuroznim nakitom. Kosu je podigla u svečanu punđu, a efektna šminka učinila je da izgleda poput najpoznatijih i najlepših 

žena sveta. 

 

Bonus video:

 

Kakva je bila atmosfera u Veneciji pogledajte u videu 

 

 

makonda-tracker