svi su je primetili

Bila je Mis Bosne i Hercegovine, osvojila je njegovo srce u sekundi: Ko je lepa Jelena, supruga Slobe Vasića?

1

Sloba i njegova supruga zajedno su blistali na venčanju Darka Lazića 

Sloba i njegova supruga Jelena došli su na svadbu Darka Lazića
Sloba i njegova supruga Jelena došli su na svadbu Darka Lazića foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Sloba Vasić oduševio je publiku davno, kada je svoje pevačko umeće pokazao u dobro poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Od tada je prošlo 15 godina, a njegova popularnost ne jenjava.

 

U međuvremenu se Sloba oženio i stvorio porodicu koja mu je najveći oslonac i pokretačka snaga.

 

Sloba je u više navrata govorio o tome kako se osećao kada je upoznao svoju suprugu Jelenu Lelu Karagić, s kojom je dobio i ćerkicu Mariju. 

 

 

– Iskreno, osećaj mi je kao da smo zajedno ceo život. Vreme koje provodimo zajedno odaje takav utisak. Stalno smo zajedno. Sve što je vezano za nju mi se na njoj dopalo. U svakom smislu sam opčinjen njenim likom i delom. Upoznali smo se u jednom klubu i to sasvim slučajno. Tu noć nisam ni bio vezan za pevanje, izašao sam malo sa društvom i videh ženu mog života. Što sam joj odmah i rekao – pričao je Sloba za medije i tada otkrio koliko je Lela romantična:

 

– Svaki trenutak sa njom je poseban. Vrlo je romantična i zna da ugodi i da se podvuče pod kožu. Prosto ne znam kako da izdvojim samo jedan trenutak kada ih je bilo mnoštvo – zaključio je Sloba.

 

Supruga pevača Slobe Vasića, Jelena Lela Vasić, nekadašnja je mis Bosne i Hercegovine. Ona je po struci stomatolog, a pre nekog vremena je otvorila i svoju ordinaciju.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao prvu mušteriju odabrala je onog ko ne bi ni smeo da kaže da ne želi, svog supruga Slobu Vasića.

 

Što se tiče estetske medicine, tu ne bih ništa dirala, ali zube ćemo da sredimo – kazala je Lela dok je Sloba dobacio da je on eksperimantalni pacijent:

 

–  Ja sam prvi pacijent – poručio je Sloba.

 

Sloba i Jelena su se pojavili danas na venčanju Darka Lazića i njegove izabranice. Jelena je bila savršeno stilizovana u zelenom kombinezonu koji je istakao njenu savršenu liniju.

 

Uz njega ona je ponela prelepe elegantne sandale sa viskokom štikolom i cele večeri se nije odvajala od svog supruga koji nije skidao osmeh sa lica. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na svadbu Darka Lazića 

 

 

makonda-tracker