Finalisti Prvog glasa Srbije u šetnji za zdravije srce

0
Šetnjom dugom tri kilometra koja će startovati sutra, 7. aprila, u 10 časova od Parking platoa kod sportskog centra 25 maj na Dorćolu biće obeležena godišnjica kampanje za prevenciju kardiovaskularnih bolesti Korak za srce u Beogradu.
Prvi glas Srbije, foto: Story press
Prvi glas Srbije, foto: Story press

Šetnju za zdravije srce u 11 sati kod Nebojšine kule uveličaće koncertom ovogodišnji promoteri kampanje, finalisti  Prvog glasa Srbije - Davor Jovanović, Igor Terzija, Nevena Đorđević, Aleksandra Dabić zajedno sa književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović.

Godišnjica kampanje biće obeležena  i 28. aprila u Leskovcu u parku Hisar.Kampanju Korak za srce inicirala je kompanija Actavis u saradnji sa Ministarstvom za životnu sredinu, rudarstvo i prostorno planiranje, Turističkom organizacijom Srbije i Savezom za fitnes i rekreaciju Srbije.

Kampanjom Korak za srce obuhvaćeno je do sada 10 gradova u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Zrenjanin, Užice, Leskovac, Vranje i Subotica) u kojima su obeležene najlepše staze za šetnju. Preporučene staze prikazane su na sajtovima www.korakzasrce.rs i www.actavis.rs.

makonda-tracker