Parovi: Sve je spremno za veliko finale!

0
Pet VIP parova takmičiće se u subotu od 20 časova na Happy televiziji za titulu džet set para u Srbiji, glavnu nagradu od 100 hiljada evra, drugoplasirani VIP par dobiće na poklon automobil marke Opel.
Parovi, foto: Story press
Parovi, foto: Story press

Za glasove, koji će ih odvesti do pobede, takmiče se: Marko Miljković i Dea Tošić, Strahinja Mladenović i Sonja Kocić, Nikola Paunović i Sonja Petrović, kao i dva para koja su se vratila u baražu, a to su Martina Rajić i Mihail Mujingo i Aleksandra Matić i Stevan Radivojević.

U suzama su ispraćeni Alka Vuica i Ivica Štorić, rukometašica Ceca Kitić i njen suprug Milan Magić, Marija Bogunović i Dalibor Ristić, ali i go go igračica Jelena Đokić i njen partner.

- Pobediće onaj par koji je pokazao da pripada džet setu, ume da uživa, voli, druži se, zabavlja, štiti svog partnera, ali ume da pogleda i tuđeg. Verujem da će ovaj rijaliti svim učesnicima ostati u lepom sećanju. Publika je ta koja određuje ko će pobediti i sve zavisi od glasova – rekla je Vanja Kostić, kojoj je pripala uloga vlasnice vile.Iz finala su zbog malo glasova ispali čak i oni koji su smatrani favoritima, među kojima Ceca i Milan Magić, pa i Alka Vuica i Ivica Štorić.

makonda-tracker