Iva Štrljić: Prija mi život u Hrvatskoj

0
Glumica Iva Štrljić otkriva kako izgleda njen život u Hrvatskoj, s obzirom na to da je nedavno postala deo glumačke ekipe serije Larin izbor.
Iva Štrljić
Iva Štrljić

Iva Štrljić na kratko je prekinula promociju knjige Nemaš pojma koliko te volim, zbog poslovnog angažmana u Hrvatskoj gde snima seriju Larin izbor.

- Pozvana sam u Zagreb na kasting, dobila scenu koju je trebalo da odigram i nekoliko dana posle toga mi je javljeno da sam dobila Iris! Tako se zove moj lik u Larinom izboru! Ona je lik kakav do sada nisam igrala i to je ono što me posebno raduje. Njena svakodnevnica je na prvi pogled jednostavna,  radi kao blagajnica, međutim ima onu neku životnu mudrost stečenu iskustvom i burnim životom u mlađim danima – govori Iva, kojoj prija život u Hrvatskoj.

- Raduje me što sam dobila šansu da prva serija koju snimam u Hrvatskoj bude baš ovako ozbiljan, kvalitetan i profesionalno urađen projekat kakav je Larin izbor. Imam zaista lepu ulogu i uživam sarađujući sa ekipom. Već skoro tri meseca sam u Zagrebu, dane provodim snimajući, a često snimamo i noću i to me potpuno ispunjava i najviše raduje. Za nekoliko dana zavrsavamo snimanje serije i vraćam se u Beograd – otkriva Iva, koja će se po dolasku u Beograd, posvetiti snimanju serije Folk u režiji Dušana Milića.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker