presimpatični

Isto obučeni, zagrljeni, pevaju stihove koji su čista emocija: Kako Saška i Đorđe Đoković uživaju u Crnoj Gori?

0

Lepa voditeljka se ne libi da detalje iz privatnog života podeli na društvenim mrežama 

Đokovići uživaju na crnogorskom primorju
Đokovići uživaju na crnogorskom primorjufoto: Instagram / saskaveselinov

Brat našeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov Đoković  uživaju ovih dana na crnogorskom primorju, gde provode dane svog odmora i uživaju.

 

Osim toga, Saška se bavi i promocijom svoje nove linije venčanica i kupaćih kostima, a more je mesto gde se stvara čarolija, pa ne iznenađuje što je baš ovo mesto odabrala da ujedno radi i odmara sa svojom porodicom.

 

Saška neretko deli fotografije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama zahvaljujući kojima imamo priliku da vidimo kako poznati par provodi svoje vreme. Jedan video, koji je opisao njihove emocije, objavila je Saška nedavno i svima je jasno - ludo su zaljubljeni. 

 

 

Na videu koji je veoma brzo postao viralan vidi se mladi bračni par kako uživa u pesmama Zdravka Čolića u jednom noćnom klubu u Budvi. Saška i Đole su zaljubljeno gledali jedno drugo, grlili se i pevali pesmu "Prava stvar".

 

 

Tokom cele večeri njih dvoje nisu skidali ruke jedno s drugog. Njihova zaljubljenost je tolika da jednostavno izbija iz njih i čini da izgledaju poput parova iz najromantičnijh filmova. 

 

Nedavno, par je uslikan i kako šeta ulicama Crne Gore dok su šopingovali i uživali u razgledanju grada. Čini se da se ovaj mladi, srećni par trudi da svaki trenutak slobodnog vremena posveti zajedničkom uživanju, a kako je izgledao jedan njihov dan pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

 

 

Kako je Jelena Đoković uživala na koncertu Dina Merlina pogledajte u bonus videu koji sledi:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker