Akapulko bend – Boban Pavlović: Ne prestajem da mislim na decu koja su stradala

0
Frontmen Akapulko benda priseća se za Story.rs kobne noći u klubu Kontrast u Novom Sadu, kada je u požaru poginulo šestoro mladih ljudi.
Akapulko bend, Boban Pavlović
Akapulko bend, Boban Pavlović

Gradsko veće Novog Sada proglasilo je trodnevnu žalost zbog tragedije u kojoj je šestoro mladih ljudi poginulo u požaru u diskoteci Kontrast. Paljenjem sveća i polaganjem cveća Novosađani odaju poštu žrtvama požara. Održan komemorativni skup u sali Skupštine grada.

U noći kada je izbio požar u klubu Kontrast nastupe su imali Ana Bebić i Akapulko bend.

- Jako mi je teško kada se setim te večeri. Mi smo odsvirali prvi blok pesama, u pauzi je na scenu izašla Ana Bebić, a i igračice koje su imale neki performans sa prskalicama. Mi smo prilazili bini kako bi otpevali i drugi blok, a u tom trenutku je na putu do scene naš pevač video vatru. Svi smo pokušavali da je ugasimo, gasili smo je sokovim,a konobari su pritrčali u pomoć, donosili su kese leda... Nikada nisam video da se vatra tako brzo širi, kada smo shvatili da se situacija otela kontroli, izleteli smo iz lokala. Još uvek ne mogu da dođem sebi i ne prestaje da mislim na decu koja su stradala – otkriva za Story.rs frontmen sastava Akapulko Boban Pavlović.

Pevačica Ana Bebić koja je neposredno pred izbijanje požara sišla sa bine još uvek je u šoku i pod sedativima, a uz nju je u ovim teškim trenucima dečko Filip Miletić.

Tokom požara nastradala je i Anina najbolja prijateljica Milena Dalmacija, koja je bila  najmlađi doktor nauka u istoriji PMF, a nedavno je izabrana i za docenta na novosadskom Prirodno-matematičkom fakultetu. U nesreći su nastradali i novinarka Tamara Miladinović (25), Marina Aničić (25), Zoran Ignjatović (27), Marko Pavlović (29) i Renato Vuković (21).

makonda-tracker