Ceca Ražnatović: Prelepi su mi utisci iz Ljubljane

13
Folk zvezda vratila se iz Slovenije gde je održala dva uspešna koncerta u prepunoj hali Gospodarsko rastavišče
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Maja Tomić
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Maja Tomić

Dve večeri zaredom orio se glas folk zvezde Svetlane - Cece Ražnatović dvoranom Gospodarsko rastavište koja je 31. marta i 1. aprila bila popunjena do poslednjeg mesta. Uzbuđenje do drugog uspešnog koncerta u slovenačkoj prestonici, prekraćivala je odmaranjem na Bledu gde je bila smeštena i na svom Twitter nalogu obaveštavala je fanove o tome da je podjednako uzbuđena i pred drugi, sinoć održani, nastup.

- Dragi moji, i ja sam nestrpljiva! Krenula iz hotela. Uskoro sam u hali, a potom i na bini. Ponovićemo sinoćni spektakl. Ljubim vas -  navela je folk diva, da bi sat vremena kasnije, usledio novi tvit:

- U hali sam. Odbrojavam u sebi….

Ceca je obe večeri u Ljubljani pevala puna tri sata, a fanovi su u transu ponavljali svaki stih njenih popularnih numera, naročito onih sa poslednjeg albuma koje prvi put izvodi uživo na turneji Ljubav živi. Pevačica se jutros vratila u Beograd, a tokom vikenda koji je pred nama nastupiće u Cirihu.

- U mom Beogradu sumiram utiske iz Ljublajne – prelepi su, baš kao i ove igračke koje sam dobila na poklon – napisala je Ceca na svom Twitter nalogu po povratku u srpsku pretsonicu.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker