Odlazak Tamare Miladinović

6
Novinarka i voditeljka TV Delta Tamara Miladinović tragično je nastradala tokom požara koji je rano jutros izbio u diskoteci Kontrast u Novom Sadu
Tamara Miladinović
Tamara Miladinović

Stravičan požar dogodio se oko dva sata posle ponoći kada je u diskoteci Kontrast na nastupu Akapulko benda bilo više od tri stotine ljudi. Mada su, kako se navodi, vatrogasci stigli četiri minuta nakon poziva, više nije bilo spasa za šestoro mladih, među kojima je bila i Tamara, jer se požar koji je izbio iza bine proširio veoma brzo. 

Portparolka Osnovnog suda u Novom Sadu Biljana Lazić saopštila je da su među nastradalima identifikovani i Marina Aničić (1987), Milena Damaci (1986), Zoran Ignjatović (1984), Marko Pavlović (1983) i Renato Vuković (1991).

Tamara Miladinović rođena je 3. februara 1987. godine, a završavala je studije žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Tokom svoje karijere vodila je različite emisije na TV Delta, a njen zaštitni znak uvek su bili dobro raspoloženje i razoružavajući osmeh, zbog čega je važila za omiljenu u društvu, ali i među kolegama.

Bila je veliki ljubitelj mode i obožavala je da se šali na sopstveni račun o čemu najbolje govori njen poslednji status na Facebooku od 27. marta.

- Soliram u Sollu, ako se uskoro ne pojave moje drage kolege, proglasiće me za vuka samotnjaka. (Smeh) Mada, odavno već pričam sama sa sobom, tako da mi prija ovo romantično piće sa mojom malenkošću, lepo smo se ispričale. (Smeh) Ponosna sam na svoje ludilo!!!!!! – napisala je Tamara, koja je dan kasnije linkovala pesmu Died In Your Arms Tonight.

Tamarin odlazak potresao je mnoge njene kolege koji su bili potpuno zatečeni informacijom o njenoj smrti.

- Upravo sam saznala da je u požaru noćas nastradala i moja koleginica, draga Tamara...bez reči sam... - napisala je Vesna Zakonović Arežina.

makonda-tracker