Kristijano Ronaldo pobedio Rafaela Nadala u tenisu (Video)

0
Nije samo Novak Đoković bolji teniser od Nadala. U reklami za brend Nike, poznati fudbaler Kristijano Ronaldo nadigrava drugog najboljeg svetskog tenisera, jer je adekvatno obuven.
Kristijano Ronaldo i Rafael Nadal foto: Profimedia
Kristijano Ronaldo i Rafael Nadal foto: Profimedia

Najnovija kopačka iz Nike porodice Nike Mercurial Vapor VIII pomera standarde u fudbalu novim dizajnom i još eksplozivnijom brzinom, a novi model zajedno su predstavile dve svetske zvezde, fudbaler Kristijano Ronaldo i teniser Rafael Nadal.

Pogledajte kako je Kristijanu pošlo za rukom (ili nogom) da trijumfuje nad Rafaelom.

Mercurial Vapor III kopačke kombinuju inovaciju i stil, i besprekorno prijanjaju uz stopalo, pojačavajući osećaj na terenu kao i vuču pri kretanju. Novi dizajn je svetlocrvene mango boje, sa novim logotipom na peti, što će ih svakako izdvojiti od ostalih na terenu.

Nove kopačke su dizajnirane tako da potpuno fiksiraju stopalo kako bi je zaštitile od nepotrebnog pomeranja i rizikovanja povrede, a Nike-ov novi, anatomski kalup pruža najnoviju tehnologiju podrške stopalu i njegovoj stabilnosti. Rezultat je kopačka koja najboljim svetskim igračima pruža osećaj koji im je potreban.

 

Tokom čitave karijere, Kristijano Ronaldo je nosio Mercurial kopačke, a su one još jednom zadovoljile njegov strog kriterijum.

- Nove, The Mercurial Vapor VIII kopačke pružaju kombinaciju najmodernijeg dizajna i inovacija. Mogu da prođem svoje protivnike, znajući da će mi kopačke dati potrebnu brzinu, podršku, kontrolu i naravno, da će moj stil igranja doći do izražaja – rekao je slavni fudbaler.

Gornji deo kopačke koji je napravljen od prevrnute kože, povećava kontrolu dodira stopala sa loptom. Elegantni izgled i udobnost postignuti su pravljenjem zadnjeg dela od mekšeg materijala, koji pruža besprekoran dodir. Tanja, ali jača konstrukcija ove kopačke, smanjuje njenu težinu na 185g – optimalnu za kombinaciju brzine, izdržljivosti i sigurnosti u igri.

 

makonda-tracker