Jelena Jovičić: Na trudničkom sam odsustvu

0
Glumica Jelena Jovičić priča kako će za četiri meseca podariti dete emotivnom partneru Saši Vujisiću i da će zbog toga u narednom periodu napraviti profesionalnu pauzu
Jelena Jovičić, Foto: Story press, Luka Šarac
Jelena Jovičić, Foto: Story press, Luka Šarac

Atraktivna glumica Jelena Jovičić (35) uživa u petom mesecu blagoslovenog stanja i nestrpljivo broji dane do trenutka kada će se po drugi put ostvariti u ulozi majke. Radosnu vest o trudnoći plavokosa umetnica podelila je sa svojim bliskim prijateljima još pre nekoliko meseci. Ipak, uprkos tome još ne želi da sa medijima podeli detalje svog emotivnog odnosa sa šest godina mlađim izabranikom Sašom Vujisićem kome će uskoro podariti dete, a kraj kojeg se skrasila posle kraha dvogodišnjeg braka sa bivšim suprugom Nenadom Kovačevićem (38) s kojim je dobila i naslednika Mateju (3,5).

- Sasvim je prirodna moja odluka o povlačenju iz posla koju sam zbog trudnoće donela na određeno vreme. Ja sam od onih javnih ličnosti koje ne vole da pričaju o privatnom životu kada za to nemaju poslovni povod i iz tog razloga ne želim da detalje o blagoslovenom stanju iznosim u javnost – kaže za Story Jelena koja zbog toga neće igrati u nastavku serije Vojna akademija koja se trenutno prikazuje na RTS-u.

- Oduševljena sam, ali ne i iznenađena uspehom serije Vojna akademija budući da sam od starta verovala u ulogu koju sam prihvatila. Snimanje se nastavlja početkom aprila, ali iako nisam čitala nastavak scenarija i ne znam detalje, sigurna sam da će gledaoci uživati i u sledećoj sezoni ovog serijala – priča glumica koja još ne zna pol bebe koju će doneti na svet kroz četiri meseca. Inače, šarmantna glumica je posle sedam godina romanse i dve godine braka, ponovo počela da veruje u ljubav uz svog voljenog partnera Sašu s kojim je provela i novogodišnje praznike na Kopaoniku. Mada se trudila da svoju emotivnu sreću sakrije od javnosti, Jelena je početkom 2012. za Story otkrila i čime ju je osvojio njen saputnik.

-  Tačno je da već neko vreme imam vezu sa čovekom koji je ekonomista po struci i radi u vojnoj bezbednosti. Zove se Saša Vujisić, od mene je mlađi šest godina i uživamo dok smo zajedno. Zaista sam srećna, a najvažnije je da Saša ima lep odnos sa mojim sinom Matejom. Nikada ne bih mogla da budem s nekim ko nije porodična osoba i ne zna da se ophodi prema detetu na tako divan način kao što to čini moj partner – istakla je Jelena koja se prepustila ljubavnoj idili sa Sašom tek kada je raščistila sve bračne razmirice sa nekadašnjim mužem.

- Moja nova veza traje već izvesno vreme, a razvela sam se pre godinu dana. Osim što je lep, zgodan i mlad, Saša je odličan prijatelj, dobar čovek i pun je ljubavi, a ja od muškarca ne tražim ništa više od toga. Mnogo se volimo – rekla je Jelena.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker