Adrijana Lima: Žene su boginje

0
Manekenka je počela da pokazuje promene raspoloženja koje mnoge žene dožive u trudnoći, a čini se da je brazilska lepotica naročito osetljiva na žargonske reči kojima se opisuju žene u drugom stanju, zbog čega traži više poštovanja za buduće mame.
Adrijana Lima, Profimedia
Adrijana Lima, Profimedia

Ona je pre par dana na svom Twitter profilu napisala da se probudila u prilično sarkastičnom raspoloženju, a zatim je neko isprovocirao korsteći reč trudnjača za žene u drugom stanju.

- Sad ću vam ja reći šta mislim o tome. Reč kao što je  trudnjača, za mene  je veoma vulgarna i nije prikladna za buduće mame -  uvređeno je napisala Adrijana. Prelepa manekenka ipak se nije zadržala na ovome već je objasnila zašto je važno da ljudi poštuju buduće mame.

- Trudnoća je sveto stanje za jednu ženu i veoma lepo, i ona se mora uvažavati i poštovati. Razmislite, da li postoji neki naučnik koji je mogao da stvori život? Ne! Ali mi žene to možemo, zato su za mene žene boginje -  istakla je lepotica.

Iako je bilo i onih koji se nisu slagali sa njom, atraktivna Brazilka nije želela da popusti nijednog trenutka, ali je zato sa svojim fanovima podelila i zadovoljstvo što se po četvrti put našla na naslovnici magazina za muškarce GQ.

makonda-tracker