Vladimir Vuksanović: Ne znam šta trenutno želim

4
Maneken Vladimir Vuksanović kaže da veruje da će devojka Ivana, s kojom je počeo vezu mesec dana pre odlaska u Survivor, sačekati dok on ne sredi svoja pomešana osećanja
Vladmir Vuksanović, Foto: Marko Poplašen
Vladmir Vuksanović, Foto: Marko Poplašen

Nakon povratka sa Kostarike gde je punih četrdeset dana i četrdeset noći snimao rijaliti-šou program Survivor koji se od ove nedelje emituje na TV Prva, zgodni maneken Vladimir Vuksanović (23) stavio je svoje emocije na ispit. Naime, on je mesec dana pre odlaska u Latinsku Ameriku upoznao godinu dana mlađu Ivanu, studentkinju Filološkog fakulteta, sa kojom je počeo i romansu, ali se snaga njihovih osećanja još sredinom januara našla na testu zbog Vuksanovićevog iznenadnog puta.

- Kada sam krenuo za Kostariku, prošlo je svega tri, četiri nedelje otkako smo smo Ivana i ja počeli vezu. Zbog mog iznenadnog puta nismo se ni videli ni čuli dva meseca. Za to vreme nisam imao nikakav kontakt sa civilizacijom i biće mi potrebno desetak dana da se vratim u normalu i zato kažem kako je moja veza trenutno na ledu. Za to vreme rekapituliraću gradivo da vidim šta smo to nas dvoje imali i da li ćemo nastaviti tamo gde smo stali - kaže Vladimir koji smatra da scene iz Survivora neće uticati na ishod njegove romanse.

- Ivana mi veruje i naša trenutna situacija nije vezana za Survivor. Problem je do mene jer ne znam šta želim u ovom trenutku, a nadam se da će ona sačekati da shvatim šta hoću. Ako nastavimo, naša veza sigurno neće biti prekinuta do kraja emitovanja Survivora jer mi Ivana zaista veruje - priča Vuksanović i otkriva čime ga je ona osvojila.

- Drugačija je od ostalih devojaka. Ne voli mnogo da izlazi, povučena je, veoma je lepa i lepo vaspitana. Upoznao nas je zajednički prijatelj u jednom kafiću, potom smo bili u kontaktu preko Skypea i Facebooka pošto sam ja boravio u Solunu gde sam na master studijama. Nakon svega proveli smo tri, četiri nedelje zajedno u Beogradu - priča Vladimir kojem je trenutno prioritet školovanje.

- Nakon što sam diplomirao ekonomiju upisao sam master studije finansija i bankarstva na ogranku britanskog Šefild univerziteta u Solunu. Budući da sam imao dobar prosek tokom osnovnih studija, dobio sam stipendiju i sa nekoliko drugara zaputio sam se na nastavak školovanja u Grčku. Planiram da nakon master studija nekoliko godina putujem i da se bavim manekenstvom u inostranstvu, ali i da se oprobam u glumi - kaže Vladimir kojeg je izuzetno povredila priča o tome da mu je pevačica Svetlana Ražnatović (38), sa kojom su ga mediji spajali pre tri godine, pomogla da upiše master studije.

- Izuzetno me je pogodila ta priča. Pre svega, ne studiram na Kipru, kao što su napisali, već u Solunu, a i s druge strane celog života se trudim da sam sebi sve stvorim jer sam ostao bez oca kada mi je bilo petnaest godina. Od tada sam glava kuće, sam sam zaradio i za svoj automobil uz malu maminu pomoć, i nisam nikakva koristoljubiva osoba, niti muška sponzoruša - ogorčen je Vladimir kojem se, iako je to priželjkivao, nije dogodila romansa sa nekom studentkinjom u Grčkoj.

- Iskreno, ne sviđaju mi se devojke sa fakulteta u Solunu. Imaju dlakave ruke i brkove, a ja na to stvarno nisam navikao, niti mi je to privlačno. Za sada nijedna nije pogodila moj ukus, ali možda se nešto promeni kad dođe proleće pa se malo poskidaju. Trenutno sam veoma razočaran ženama u Solunu - zaključuje uz osmeh popularni maneken.

Nikola Rumenić

makonda-tracker