Ana Nikolić: Prija mi miran život

1
Pevačica Ana Nikolić kaže da ju je verenik Dragan iznenadio dalekim putovanjem u Singapur i opisuje kako izgleda njen život otkako se nedavno preselila u Podgoricu
Ana Nikolić, Foto: Privatna arhiva
Ana Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Romansa pevačice Ane Nikolić (33) sa uglednim podgoričkim građevinskim preduzetnikom Draganom T. (43) postaje sve ozbiljnija, a u prilog tome govori i činjenica da zaljubljeni partneri neretko odlaze i na romantična putovanja koja osvežavaju njihovu vezu. Iako su se pre mesec dana vratili iz jugoistočne Azije sa božanstvenog puta po susednoj Maleziji, Anin verenik potrudio se da ponovo iznenadi pevačicu odlaskom u Singapur.

- Prethodno putovanje mesecima smo planirali i zbog njega sam odbijala sve ponude za nastupe, ali sada me je Dragan zaista iznenadio. Ja nisam od onih žena koje padaju na skupocene poklone, ali ovim romantičnim gestom ponovo me je osvojio. Svaka žena voli pažnju, naročito u vreme kada se slavi praznik namenjen nežnijem polu. Ne pridajem značaj formalnostima, ali nije loše znati da postoji jedan dan godišnje kada su muškarci potpuno u drugom planu – kroz osmeh kaže Ana koja je želela da iskoristi blizinu susedne Malezije kako bi u hotelu u Kuala Lumpuru videla iguanu Petrosavu koju je zavolela tokom prošlog odmora.

- Na kraju sam odustala od te ideje pošto mi je bilo draže da više vremena provedem sa svojim dragim nego da non-stop boravimo u avionu. Ali, jednom ću se sigurno namenski vratiti da vidim Petrosavu. Često kontaktiram sa osobljem hotela i znam da je s njom sve u redu – priča pevačica koja je do detalja upoznala život u Singapuru.

- Ulice, trotoari i zelene površine u bilo kom delu grada čistiji su nego kuhinja ili spavaća soba prosečnog stanovnika Srbije. Međutim, sve su to postigli strogim kaznama. Bacanje smeća se, recimo, kažnjava sa oko 250 evra, udara se po džepu i za pljuvanje ili nepuštanje vode u WC-u, dok se pisanje grafita smatra vandalizmom i kažnjava bičevanjem. Zahvaljujući drakonskim kaznama, u Singapuru kriminal gotovo da ne postoji, a trgovina narkoticima, otmice, ubistva i silovanja kažnjavaju se smrtnom kaznom. Pošto nisam sklona navedenim nedelima, nisam ni imala nikakvih problema sa zakonom – kaže Ana koja se nedavno preselila u Crnu Goru.

- Lagala kada bih rekla da mi ne prija život u Podgorici gde sam se nedavno preselila. I dalje imam onu devojačku energiju kad krenem na nastup i scena je mesto gde se najslobodnije osećam. S druge strane, volim nešto mirniji tempo života koji imam u glavnom gradu Crne Gore, ali drago mi je i što sam od voljenog Beograda udaljena samo jednim polučasovnim letom – ističe zgodna Paraćinka.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker