Igor Lazić Niggor: Posle kiše uvek dođe sunce

0
Muzičar Igor Lazić Niggor opisuje da sve nedaće lakše podnosi kada ga pažnjom obasipa devojka Suzana
Igor Lazić Niggor, Foto: Privatna arhiva
Igor Lazić Niggor, Foto: Privatna arhiva

Pošto su ga teške životne situacije naučile da se na sve načine bori za svoje i zdravlje najmilijih, muzičar Igor Lazić Niggor (40) nije od onih ljudi koji se predaju i odustaju pred preprekama koje im sudbina nameće. Taman kada mu je na svim poljima krenulo baš onako kako je želeo, samo jedna pogrešna informacija u medijima bila je dovoljna da naruši njegov duševni mir. Naime, nakon što je 2009. godine operisao tumor na mozgu, usledio je višemesečni oporavak, ali i redovne stroge lekarske kontrole zbog kojih je pre deset dana posetio Istanbul.  

- Veoma je ružno što je jedan običan ambulantni pregled koji radim svake godine, izazvao toliko pažnje kao da sam predsednik države. Ako to nekome znači, mogu da kažem kako su mi u Istanbulu otvorili lobanju, vadili mozak, stavili ga na sto, a onda se okupilo desetak najcenjenijih svetskih neurohirurga koji su tvrdili da to nije moj mozak, već bubreg u loju – u svom stilu govori Niggor kojeg su medijske spekulacije pogodile na prvom mestu zbog toga što je to uznemirilo njegovu porodicu.

- Lepo nam je zajedno, ali ne planiramo veridbu ili venčanje. To nas svi pitaju kao da im život zavisi od toga. Kad bude, biće. Život udvoje buran je u svakom pogledu, pogotovo kada partneri moraju da usklade svoje karakterne razlike kako bi mogli da funkcionišu. Niko nije savršen, tako da tu svačega ima: bure, juga, maestrala, kiše i sunca – objašnjava jedna od omiljenijih javnih ličnosti u Srbiji. Inače, Igor je neposredno pre odlaska u Tursku u koju je putovao sa drugom i kolegom Vladom Georgievim, zimovao sa devojkom u Bugarskoj.

- Bili smo sedam dana u Banskom gde odlazimo na skijanje tokom poslednje tri godine. Veoma smo zadovoljni hotelskim smeštajem i ski stazama koje su na svetskom nivou. Najčešće odsedamo u hotelu Catarino Spa koji je fenomenalan, a samo ime govori da je to jedan veliki spa hotel sa svim mogućim uslugama. U trenucima koje nismo provodili na ski stazi, uglavnom smo se baškarili u otvorenom bazenu u kojem je temperatura vode 37 stepeni, dok je temperatura vazduha išla čak i do  minus 20 – zaključuje Niggor.

 

Moni Marković

 

makonda-tracker