potpuno sam

Nije mogao da sakrije kako se oseća: Princ Hari pratio Čarlsovo krunisanje iz trećeg reda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Lana USA

10-05-2023 00:07h
Bolje da nije ni dolazio

Lela

10-05-2023 15:42h
Ipak je došao da ispoštuje svog oca, a oni su mu pokazali gde mu je mesto. Dok su Kamilina deca sedela u prvom redu on kao peti naslednik po redu za krunu je sedeo u trecem pored neke babe od sto godina. I još tetka Robin Hud sa peruskom koja mu je pokrila lice isto kao sto su za Megan sa svećom pokrili lice kad su snimali babinu sahranu.
Majci su mu uništili život i na kraju je završila kako je završila. I neka je napisao knjigu, treba da iznese sve njihove prljavštine koje tako godinama čuvaju.
Čarls bilioner a uzima od države pare za njegovo krunisanje.
Sve sam više tim Hari, pogotovu one dijamante i zlato i kočije sa čim se ponosi a narod u Engleskoj se pati da preživi.
Kako ljubavnica postade kraljica i mnogima je to divno. Ološ engleski.
On da nekome služe, njemu stavljaju pastu za zube na četkicu i peglaju pertle.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: