Finalisti Prvog glasa Srbije i Mirjana Bobić Mojisilović promoteri Koraka za srce

Godišnjica kampanje za prevenciju kardiovaskularnih bolesti biće obeležena 7.aprila, u organizaciji kompanije Actavis
0
1 / 9

Četvoro finalista Prvog glasa Srbije - Davor Jovanović, Igor Terzija, Nevena Đorđević, Aleksandra Dabić i književnica Mirjana Bobić Mojsilović ovogodišnji su promoteri akcije Korak za srce koju je inicirala farmaceutska kompanija Actavis.

Godišnjica kampanje čiji je cilj prevencija od kardiovaskularnih bolesti i edukacija ljudi o zdravim stilovima života, biće obeležena masovnim  šetnjama u Beogradu i Leskovcu tokom aprila u kojima će pored promotera učestvovati i druge poznate ličnosti iz sveta sporta kulture i umetnosti.

Šetnje stazama dužine tri kilometra biće organizovane 7. aprila u Beogradu kod Sportskog centra 25. maj i 28. aprila u Leskovcu u parku Hisar.

Kampanju Korak za srce inicirala  je kompanija Actavis u saradnji sa Ministarstvom za životnu sredinu, rudarstvo i prostorno planiranje, Turističkom organizacijom Srbije i Savezom za fitnes i rekreaciju Srbije.

Kampanjom Korak za srce obuhvaćeno je do sada 10 gradova u Srbiji - Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Zrenjanin, Užice, Leskovac, Vranje i Suboticau kojima su obeležene najlepše staze za šetnju.

Prošle godine organizovane su masovne šetnje u pet gradova u Srbiji - Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak i Kragujevac u kojima je učestvovalo više od šest hiljada ljudi.

Startne pozicije za šetnju u  Beogradu i Leskovcu:

Beograd: 7.april, startna pozicija – Parking plato na sportskom centru 25. maj u 10h

Koncert će biti održan na cilju kod Nebojšine kule u 11h.

Leskovac: 28.april, startna pozicija – Centralni park Leskovac u 10h

Koncert će biti održan na cilju u parku Hisar u 11h.

makonda-tracker