Jelena Jovičić: Trudna igra u nastavku Vojne akademije

0
Iako je rad u pozorištu već stavila na led na određeno vreme zbog bebe koju čeka sa dečkom Sašom Vujisićem, glumica Jelena Jovičić igraće u nastavku RTS-ove serije Vojna akademija.
Jelenz Jovičić, Foto: Luka Šarac
Jelenz Jovičić, Foto: Luka Šarac

Glumica Jelena Jovičić (35) u petom je mesecu trudnoće. Radosnu vest o tome da je u blagoslovenom stanju sa prijateljima je podelila još pre nekoliko meseci, ali za medije još uvek ne želi da govori o svim detaljima trudnoće koja joj se desila sa šest godina mlađim izabranikom Sašom Vujisićem kraj kojeg je posle kraha dvogodišnjeg braka sa Nenadom Kovačevićem (38) ponovo počela da veruje u ljubav.

- Sasvim je prirodna odluka o povlačenju iz pozorišnog posla koju sam na određeno vreme donela zbog trudnoće. Od onih sam javnih ličnosti koje ne vole da pričaju o privatnom životu kada nemaju poslovni povod za pojavljivanje i iz tog razloga ne želim da detalje blagoslovenog stanja iznosim u javnost – kaže samo za Story Jelena Jovičić i otkriva da će, uprkos tome što je u drugom stanju, igrati u nastavku serije Vojna akademija koja se trenutno prikazuje na RTS-u.

- Oduševljena sam uspehom serije Vojna akademija ali ne i iznenađena zbog toga, budući da sam od starta verovala u ulogu koju sam prihvatila da igram. Snimanje se nastavlja početkom aprila i beskrajno mu se radujem. Nisam čitala nastavak scenarija i još ne znam detalje, ali je sigurno da će gledaoci uživati i sledeće sezone u ovoj seriji – priča Jelena koja još ne zna pol bebe koju će roditi kroz četiri meseca.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker