Tanja Savić: Prva godišnjica braka na plaži

2
Dok uživaju u prvim rečima svog naslednika Maksima, pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević spremaju se za rođenje svoje druge bebe koja će za tri meseca doći na svet
Tanja Savić, Foto: Privatna arhiva, Story press
Tanja Savić, Foto: Privatna arhiva, Story press

Pevačica Tanja Savić (26) živi baš po scenariju o kakvom je maštala još dok je bila devojčica. Iako bi možda zvučalo pretenciozno da kaže kako je rođena pod srećnom zvezdom, izvesno je da joj je sudbina naklonjena. U prilog tome govori i činjenica da živi u srećnom braku s australijskim biznismenom srpskog porekla Dušanom Jovančevićem (31) za kojeg se udala pre godinu dana. Osim toga što se vole i slažu u svemu, najveću radost pričinio im je dolazak na svet njihovog prvog naslednika Maksima (1).

- Maksim je prohodao pre nego što je napunio godinu dana, pa sada svuda vršlja i zaista je hiperaktivno dete. Propričao je, pa nam sada stalno nešto govori na nekom samo njemu znanom jeziku – priča pevačica koja je nedavno sa suprugom obeležila prvu godišnjicu braka. Inače, Tanja je po drugi put trudna i za tri meseca na svet će doneti još jednog potomka.

- Pošto već imam sina, volela bih da rodim ćerkicu, ali pol bebe nije mi od presudne važnosti. Želim samo da u poslednja tri meseca trudnoće uživam baš kao što sam u prethodnih šest. Moram priznati da drugo blagosloveno stanje podnosim daleko lakše od prvog. Jednostavno, bolje se osećam – otkriva pevačica i priznaje da njen izabranik nije zainteresovan da sazna da li će im se roditi ćerka ili sin, već želi da živi u neizvesnosti sve do Tanjinog porođaja. Inače, koliko voli decu i uživa u ulozi oca, Dušan je dokazao i time što je prvi porođaj svoje supruge ovekovečio kamerom. Prema Tanjinim rečima, veoma je posvećen porodici i uprkos tome što je u Australiji trenutno letnja sezona kada njen suprug ima mnogo posla dok vodi poslove svog privatnog hotela, svaki slobodan trenutak koristi da bude kraj supruge i sina.

- Dušan je veoma zauzet, tako da smo tokom dana Maksim i ja uglavnom sami. Igramo se, šetamo i uživamo u svakom trenutku, a moj suprug kad god ima vremena, čak i kada je premoren, koristi priliku da nam se pridruži. Često obilazimo plaže i bazene u našem komšiluku i oni su našem sinu najveća senzacija – zaključuje pevačica.

Moni Marković

 

makonda-tracker