Darko Lazović igra pametni fudbal

0
Prvotimac fudbalskog kluba Crvena Zvezda Darko Lazović snimio je novi TV spot za potrebe Pametne kampanje u okviru koje adidas promoviše adizero f50 kopačku sa miCoach SPEED CELL uređajem
Darko Lazović
Darko Lazović

Lazović, koji je i zvanični ambasador pametnog fudbala u Srbiji, u spotu trenira u f50 kopačkama sa njegovim imenom i demonstrira sve karakteristike ove revolucionarne adidas inovacije zahvaljujući kojoj postiže izvanredne rezultate.

- Prvi put kada sam izašao na trening, ja nisam mogao da verujem! - podelio je sa gledaocima svoje oduševljenje Darko Lazović.

Lazović se dobro zabavio tokom snimanja spota, prikazujući sve prednosti najpametnije kopačke na svetu, od mogućnosti korišćenje miCoach SPEED_CELL aplikacije, praćenja svih aktivnosti fudbalera, do provere i upoređivanja postignutih rezultata. Pod sloganom Najbrža kopačka na svetu je dobila mozak Lazović i adidas u spotu na najbolji način prenose poruku da je pametni fudbal stigao i u Srbiju.

- Meni dosta znači jer mogu da vidim kako sam kondiciono spreman, a i da posle više odrađenih treninga imam uvid u to koliko sam napredovao - kaže u spotu  naš poznati prvotimac.

Kao ambasador pametnog fudbala, Lazović se pridružio Leu Mesiju koji na globalnom nivou promoviše  najpametniju kopačku na svetu. adizero f50 je revolucinarni model koji sadrži miCoach SPEED_CELL uređaj koji se vrlo lako ubacuje u kopačku. Ova adidas inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima i utakmicama. Tako snimljene aktivnosti igrača moguće je učitati putem WiFi-ja ili USB-a na PC ili MAC, kao i na iPhone i iPod.

Uz pomoć pametne kopačke i miCoach aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija, ili Alvesa, koji, kao i mnogih drugih imaju svoje miCoach aplikacije. Svi fanovi miCoach-a, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.

makonda-tracker