Bajaga i instruktori su novi brend ambasadori Opela

2
Kompanija Opel predstavila novog ambasadora svog brenda za 2012. godinu, Bajagu i instruktore. Ovo je jedan od najvećih marketinških poduhvata koje je Opel preuzeo u Srbiji.

Bajaga, jedan od naših najpopularnijih i najvoljenijih muzičara, biće zaštitno lice i zaštitni glas svih Opelovih kampanja u ovoj godini, i to ne samo u Srbiji već i u Crnoj Gori i Makedoniji. Bajaga je renomiran i proslavljen muzičar, prepoznatljiv i upamćen, ne samo u Srbiji, već i širom ovih prostora, a njegove pesme odišu emocijama, kvalitetom i dugovečnošću baš kao i Opelovi automobili. To su upravo razlozi zbog kojih su se Opel i Bajaga odlučili na međusobnu saradnju.

- Nama je zaista veliko zadovoljstvo da imamo priliku da sarađujemo sa kompanijom kao što je Opel. Kada smo razmišljali o mogućim partnerima nekako se činilo da je Opel najbolji izbor, jer pre svega predstavlja kvalitet koji traje godinama. Mi smo našom žestokom mašinom – Opel Vivarom pre par dana prvi put putovali i mogu vam reći da smo sada još više sigurni da nismo pogrešili u izboru partnera. Mislim da od Bajage i Opela tek možete da očekujete velike hitove - izjavio je Momčilo Bajagić Bajaga, novi brend ambasador Opela.

Bajaga je za potrebe ove saradnje prilagodio svoj veliki hit Godine prolaze tako da pesma proslavlja Opelove kvalitete poput vrhunskog dizajna, visokog kvaliteta i dugovečnosti, a novinari su imali ekskluzivnu priliku da premijerno na konferenciji čuju novu Opelovu himnu.

- Velika je čast što počinjemo saradnju sa jednim od najvećih rokera sa naših prostora. Želeli smo da pronađemo nekoga ko će na dostojan način prezentovati naš brend i našu viziju. Mislim da je Bajaga više nego odličan izbor i da smo na ovaj način dokazali da najbolji idu sa najboljima. Ono na šta smo naročito ponosni jeste činjenica da će bend od sada na svako svoje putovanje ići Opel Vivarom. To je još jedan dokaz da Opelov komercijalni program zaslužuje veliku pažnju i poseduje kvalitet dostojan svakog putovanja - obratio se Ivan Kekić, generalni direktor Opela. Gospodin Kekić je na kraju poželeo Bajagi i Instruktorima dobrodošlicu u Opel porodicu.

makonda-tracker