Aleksandra Jeftanović na humanitarnoj trci

0
Dođite 14. marta u 14 časova na trim stazu u naselju Belville i pridružite se humanitarnom takmičenju Znanje bez granica koje će okupiti poznate ličnosti i predstavnike medija u trci za tablet računare, koji su neophodni odeljenju koje pohađaju deca sa cerebra
Aleksandra Jeftanović
Aleksandra Jeftanović

U okviru događaja, ekipe koje će činiti novinari i poznate ličnosti nadmetaće se u neobičnim disciplinama: hodanje sa jajetom na kašici u ruci,  trka sa trakom na očima i brzo hodanje. Cilj događaja je podsticanje na razumevanje problema dece sa poteškoćama u učenju, kao i pružanje primera pomoći kojom institucije, privatni sektori i pojedinci mogu da utiču na poboljšanje uslova obrazovanja dece. U isto vreme, deca i svi gosti će imati prilike da se razonode uz smeh i dobro raspoloženje. Akciju su podržali: Ana Bebić, Ašok Murti, Igor Blažić, Aleksandra Jeftanović, Ognjen Amidžić, Zemlja Gruva i mnogi drugi.

Kompanija Blok 67 Associates, kao donator, organizuje ovo takmičenje u saradnji sa Srednjom zanatskom školom iz Rakovice koja se bavi obrazovanjem odnosno profesionalnom rehabilitacijom učenika sa smetnjama u razvoju i učenju, a čijim učenicima su tablet računari namenjeni za unapređenje rada.

 

makonda-tracker