Amadeus bend: Matriksi u novom spotu

0
Tokom prethodne sedmice, članovi grupe Amadeus završili su snimanje spota za pesmu Ostaviću sve, sa njihovog aktuelnog albuma Nije svejedno.

Spot je sniman na više lokacija; neki kadrovi ekranizovani su u Bosni i Hercegovini, ali oni najatraktivniji snimljeni su u velelepnom objektu zrenjaninske katedrale. Sjajna ekipa koja stoji iza visokobudženog spota Ostaviću sve, Visual Infinity, ovog puta je prevazišla sebe, te nema sumnje da će i ovaj video nadmašiti prethodni, urađen  za pesmu Nije svejedno.

Naime, spot je u stilu Matrixa, zbog čega su korišćeni specijalni efekti, do sada neviđeni u našoj video produkciji.

- Priča govori o muškarcu koji, ostavljajući porodicu, doživljava nesreću i od tada svoju ljubavnicu traži i posećuje kao anđeo. Uloga anđela dodeljena je rukometašu Milanu Kajtezu, a kako bi scene bile što uverljivije, za njega su napravljena i specijalna mehanička  krila. Svi članovi benda prate radnju kao vesnici smrti, nemo posmatrajući život ljubavnice,  koju igra džez balerina Tijana Daić - napominju Amadeusovci.

Najzahtevniji zadatak ipak je imao anđeo, jer je scene letenja morao da odradi zakačen na plafon zrenjaninske gradske kuće.

Odmah po završetku snimanja, Amadeusovci se vraćaju koncertnim aktivnostima u Srbiji, ali i gostovanjima po evropskim prestonicama, gde u organizaciji njihovog dugogodišnjeg menadžera Viktora Stanislavova, vlasnika ciriškog kluba Elite, promovišu svoj šesti studijski album. Uprkos gustom rasporedu, popularna petorka i dalje će pomagati ugroženim licima, a sledeći objekat koji će grupa Amadeus posetiti je Dom u Zvečanskoj.

makonda-tracker