Željko Joksimović: Nije ljubav stvar

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

ana

10-03-2012 22:58h
muzika je vrhunska, ali tekst je prosecan.... :)

Sandra

10-03-2012 23:55h
Predivna pesma,odusevljena sam!Muzika je prelepa,tekst divan,nemam reci.Zeljko,srecno u Bakuu!

jovana

10-03-2012 23:56h
Prelepa pesma. Vezano za pricu o Evroviziji nedostajala je Jovana (u profesionalnom smislu).

svetlana

11-03-2012 22:42h
mnogo mnogo dobar posao. glasam za englesku verziju. zvuci mocnije.

Milena

11-03-2012 17:02h
Lane moje smo pljuvali samo tako pa je postiglo uspeh.
Kada je ova pesma u pitanju treba da se izvodi na engleskom jer je mnogo mocnija i pridobili bi zemlje na severu koje nam nisu bile privrzene.
Najbolje bi bilo da u polufinalu peva na srpskom a da u finalu razvali sa engleskom verzijom.
Bice ovde ponovo Eurosong, zivi bili pa videli.

maja

11-03-2012 11:13h
Coldplay- paradise
Rob Williams- road to Madalay
Piloti- zaboravljeni
Shrek - soundtrack

PETAR PETROVIC

11-03-2012 08:42h
A JA MISLILA SLUŠAM COLDPLAY-PARADISE....A ONO ŽELJKO????????

pametnica

11-03-2012 19:40h
Sto volim ove sto pametuju. Nit znaju ko je "Coldplay" nit su culi za pesmu "Paradise" ali je bitno da znaju da rade copy-paste pa nam kao "otvaraju oci" i upucuju na ono sto treba da preslusamo da bismo potvrdili njihovo izlaganje. OK, pesma ima na pocetku slicnosti sa pesmom "Paradise" ali samo na pocetku. Ima mnogo vise slicnosti sa ostalim pesmama (ne zelim da ih navodim da se i tu ne bi desio slican scenario) ali ko smo mi da sudimo da li je nesto plagijat ili ne. Postoji sluzbeni organ koji se time bavi i pustimo ljude da rade svoj posao. Nase je da pesme slusamo i iznesemo sud da li se to nama svidja ili ne. Za mene je pesma dobra, ulazi u usi i pevljiva je sto je usostalom za izvodjace i najbitnije.

ukiliki

16-03-2012 01:12h
Majo duso Cp je napravio pesmu kopirajuci film Hrabro srce sa M Gibsonom. Svaka irska tradicionalna pocinje tako. Toplu vodu izmislili nismo ali smo dokazali da svoje ne cenimo, vec samo pljujemo. Uspeh se ne prasta...Bravo pametnice, odlican komentar.

Iskrena

06-05-2012 09:08h
Meni je pjesma Synonim predobra. I mislim da bi lako mogla pobjediti. Zeljku svaka cast na dosadasnjem radu. Sto se tice plagijatiranja ili ne...to je duga prica. Danas smo se vec toliko toga naslusali da se cini kao da smo sve vec culi. Zeljko jeste majstor, ali cinjenica i da je isto tako majstor za plagiranje. Sa ovom pjesmom mislim da je pravo "ukljucija mozdjane", jer zvuci vrhunski. Pocetak je bas onako osvajajuci, lagan, pun zaleta, pa zatim onako ubrzavanje, i vrckavo, podsjeca na mediteran i Tursku, pa zatim zavrsava sa prejakim, dobrim popom. Vise mi se svidja engleska verzija, jer mi se apsolutno ne svidja u dva navrata Zeljkovo "ispjevavanje" rijeci brodolom - jer toliko ga izvuce negdje iz petnih zila za jakim prizvukom na folk (to je stvar izbora, ali odudara od svega ispjevanog u ovoj pjesmi). U svakom slucaju, umjesao je za svakog ponesto i od svukud po nesto. A struka je tu da se "bakce" o koliko je "taktova" maznuo od kud. Nas za to niko ne placa :)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: