Zdravko Čolić obradovao Zagrepčanke

Popularni Čola održao je sinoć koncert u Zagrebačkoj areni, povodom Dana žena. Pred punom Arenom, Čolić je zabavljao prisutne više od tri časa, a zagrebačka publika pokazala je koliko je poznati šarmer voljen i tražen u njihovom gradu.
0
1 / 11

Čola je nastup počeo pesmom Sinoć nisi bila tu, a naredna tri časa publika se veselila i napravila atmosferu za pamćenje. Poslednji njegov nastup pred Zagrepčanima bio je pre tri godine.

- Zagrebačka publika je vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kom izvođaču da napuni bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj. Posebno danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspeh i tim veći ako se ponovi. Hvala Zagrebe što ste mi  opet priredili veličanstven doček - neposredno pred izlazak na binu izjavio je Zdravko Čolić.

Pozivajući ga na bis, publika je vratila Čolu na binu.

- Za publiku sam uvek spreman da dam sve najbolje od sebe i zato mi nije teško da pevam i po tri sata na koncertima. Osećam veliku odgovornost prema  svakom ko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osećaj kada sam na bini i pevam. Tako je bilo i večeras. Hvala mojim Zagrepčankama i Zagrepčanima - istakao je Čolić.

Zdravku Čoliću i bendu društvo na bini pravili su bubnjari Dragoljuba Đuričića i zagrebačke balerine.

 

 

 

 

 

makonda-tracker