Danijela Martać: Žurka za našu princezu

1
Pevačica Danijela Martać i njen suprug Nikola priredili su svojoj ćerkici Moniki čarobnu proslavu drugog rođendana
Danijela Martać; Foto: Vanessa Van Dee
Danijela Martać; Foto: Vanessa Van Dee

Baš kao i prethodne godine pevačica Danijela Martać (27) i njen suprug Nikola (30) potrudili su se da svojoj naslednici Moniki (2) rođendanski dan 19. februar zaliči na pravu bajku. Ponosni roditelji svojoj mezimici priredili su nezaboravnu žurku u dečijoj igraonici Okean, gde je zajedno sa maminim i tatinim prijateljima, ali i svojim brojnim drugarima uživala u zabavi koju su uveličali animatori i mađioničari. Sestrinu radost podelio je i njen stariji brat Filip (3) koji za razliku od brojne dece nije nimalo ljubomoran na svoju sestru, nego je njen pravi zaštitnik.  

- Monika je toliko uživala na proslavi svog rođendana da je izdržala da bude budna celog dana, i to odlično raspoložena, nijednog trenutka ne skidajući svoju svečanu haljinicu. Na rođendanu je bilo dvadeset njenih drugara, ali i tridesetak naših gostiju. I odrasli i najmlađi uživali su u programu koji je priredila animatorka Marina, kao i u Igorovim mađioničarskim trikovima. Svi gosti su ostali do samog kraja što mi je najbolji pokazatelj da su se odlično proveli - priča zadovoljna mama kojoj su u organizaciji partyja pomagali majka Hafa i otac Dragomir.

- Tortom koju su Moniki poklonili moji roditelji bila sam potpuno oduševljena. S obzirom na to da ona obožava crtani film Princeza Holi, i poslastica je bila u obliku ove crtane junakinje, a dodatno smo je ukrasili svećicom u obliku broja dva. Pošto je još mala, Monika nije imala specijalne želje, dok je stariji Filip toliko uživao u sestrinoj proslavi da je poželeo da svi pokloni koje je ona dobila budu i njegovi - otkriva Danijela koja se zajedno sa svojim suprugom i decom iz Velike Britanije, gde su donedavno živeli, vratila u Beograd, ponajviše zbog budućih predškolskih aktivnosti njenih naslednika.

- Trenutno živimo na relaciji Beograd - London i tako nam odgovara. Ipak, odlučili smo da decu upišemo u srpski vrtić pa sada pripremam dokumenta. Pošto među njima ne postoji velika starosna razlika, u vrtiću će biti u istoj grupi što me veoma raduje - priča pevačica nekadašnje grupe D’N’D koja, uprkos tome što je tokom poslednje tri godine bila najviše posvećena svojim bebama i njihovom odrastanju, nije odustala od svoje karijere.

- Nisam zapostavila svoju muzičku karijeru, ali pošto na mom novom albumu radi čuveni pevač i kompozitor Željko Joksimović moraćemo da sačekamo da prođu njegove obaveze oko Evrovizije i nastavićemo sa radom posle 10. marta. Planiram da najpre objavim singl, a da potom snimim još dva spota - ističe Danijela.

 

Ksenija Konić

 

 

 

 

makonda-tracker