Svetlana Ceca Ražnatović: Nisam izgubila srećnu budućnost

0
Muzičkoj zvezdi Svetlani-Ceci Ražnatović nakon okončanog osmomesečnog pritvora najvažnije je da održi porodični mir, kao i pozitivni duh koji joj ulivaju njeni najvoljeniji
Svetlana Ceca Ražnatović; Foto: Kurir, Zoran Ilić za Alo, Miloš Nadaždin
Svetlana Ceca Ražnatović; Foto: Kurir, Zoran Ilić za Alo, Miloš Nadaždin

Otkako joj je 22. februara u ranim jutarnjim časovima skinuta elektronska narukvica kojom je praćeno njeno kretanje tokom boravka u kućnom pritvoru, folk zvezda Svetlana-Ceca Ražnatović (38) otpočela je novo poglavlje u svom životu. Nakon što su je tehničari Uprave za izvršenje krivičnih sankcija tog jutra i zvanično oslobodili obaveze stalnog boravka u vili pokraj Marakane, Ceca je podelila radost sa brojnim fanovima na društvenoj mreži Twitter gde je u poslednje vreme veoma aktivna.

- Dobro jutro! Ovaj dan je lep sam po sebi.  Vreme je da se posvetim svojoj porodici, karijeri i publici. Jedino me to zanima i usrećuje – napisala je Ceca koja, iako je to prvobitno planirala, za sada neće putovati na Kipar kod svoje dece Veljka (15) i Anastasije (13) koji se tamo školuju. Umesto odlaska na putovanje, lepa pevačica počela je pripreme za veliku turneju na kojoj će promovisati album Ljubav živi i pevati numere koje su same našle put do njenih slušalaca jer ona nije mogla da ih promoviše zbog nemile situacije u kojoj se našla tokom juna pošle godine.

Naime, ona je sa Tužilaštvom sklopila nagodbu po kojoj je morala da isplati milion i po evra i provede osam meseci u svojom domu sa elektronskom narukvicom. Dok je Ceca bila u pritvoru, broj njenih fanova samo je rastao, pa je tako na jednoj Facebook fan stranici do prošle nedelje sakupila više od 420.000 obožavalaca. Osim toga, veoma ju je ganuo gest njenih obožavalaca koji su prošle nedelje ispred njenog doma držali transparent na kojem je pisalo: Uvek na vrhu – Ceca, jedna jedina. Ipak, pevačici je u ovom trenutku najvažniji porodični mir kako bi prikupila snagu za novu životnu etapu u kojoj je očekuje sijaset poslovnih izazova.   

- Nikad nisam izgubila veru u srećnu budućnost – naglasila je pevačica, koja je od osam meseci pritvora, četiri i po provela sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić (37) koja je takođe bila kažnjena za malverzacije oko transfera fudbalera Oblića. Ipak, iako je Lidiji narukvica skinuta još u oktobru, ona i njeni naslednici Viktor (3) i Helena (6) svojim stalnim prisustvom učinili su da se Ceca oseća dobro i u najtežim trenucima zatočeništva, tokom kojih je pritisak kojem je bila izložena na momente bio nepodnošljiv.

Međutim, pevačica nije dozvolila sebi da zapadne u melanholična stanja, ali je, prema izjavi njenog advokata Gorana Petronijevića, povremeno jedino imala psihoze koje su karakteristične za svaku osobu koja provede određeni period u bilo kom zatvorenom prostoru. Boravak u pritvoru prekraćivala je čitanjem knjiga i gledanjem televizije, a u poslednjih nekoliko nedelja i tvitovanjem na popularnoj društvenoj mreži na kojoj je za kratko vreme stekla više od 10.000 fanova. Osim što je sve njene poštovaoce zanimalo kako se muzička zvezda oseća, zainteresovale su ih i teme kojima se ona bavi, na prvom mestu to je tekst hrvatske književnice Vedrane Rudan koja se pozabavila filmom slavne glumice Anđeline Džoli i njenim filmom U zemlji krvi i meda koji su mnogi okarakterisali kao antisrpski.

Pevačica je na svom Twitter nalogu objavila i plan turneje koja počinje 24. marta u Frankfurtu, nastavlja se sedam dana kasnije u Ljubljani u kojoj će pevati i 1. aprila, a potom i u Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu.

- Ne poznajem nikakvog Aleksandra niti sam ga upoznao sa Cecom. Ona je šokirana takvim neistinama i  kvalifikacijama u kojima sam ja okarakterisan kao provodadžija. Priroda mojih poseta Ceci isključivo je prijateljska jer se nikada ne odričem svojih prijatelja, naročito kada im je najteže – objasnio je Vlada Mandić, da bi ubrzo osvanule glasine o Cecinom bliskom odnosu sa fudbalerom Slobodanom Rajkovićem koji je inače njen porodični prijatelj i čest gost na svim njenim slavljima. Ipak, ova atarktivna brineta kako je više puta izjavljivala nije izgubila veru u ljubav i nadu kako će joj se prava i iskrena romansa desiti u narednom periodu. Ni Cecin fizički izgled se nije značajnije promenio tokom njenog boravka u pritvoru, pa osmeh kojim je pozdravila fanove ispred vile širi ogromni optimizam kojim pevačica nastavlja hrabro da se bori kroz život. Puna snage i elana za novi preokret, Ceca će uskoro snimiti dva nova singla koji bi trebalo da objavi početkom aprila u produkciji poznatog kompozitora Aleksandra Milića Milija, a u jednom od spotova trebalo bi da se pojavi njen prijatelj, glumac Vuk Kostić.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker